Grbin predstavio svoj tim za spas Hrvatske ! “Rijeke pravde”: “Građani su najveća rijeka koja će odnijeti sav talog i smrad koji nam se nakupio u 30 godina”

Grbin predstavio svoj tim za spas Hrvatske ! “Rijeke pravde”: “Građani su najveća rijeka koja će odnijeti sav talog i smrad koji nam se nakupio u 30 godina”

Koalicija se predstavlja u 15 sati u središnjici SDP-a na Iblerovom trgu. Predstavljanje možete pratiti uživo na portalu DNEVNIK.hr.

Na predstavljanju su predsjednik SDP-a Peđa Grbin, predsjednik stranke Centar Ivica Puljak, predsjednica stranke GLAS Anka Mrak Taritaš, predsjednik HSS-a Krešo Beljak, predsjednik Narodne stranke – Reformisti Radimir Čačić te Dalija Orešković ispred stranke Dalija Orešković i ljudi s imenom i prezimenom.

Grbin je na početku konfrencije kazao kako su se okupile “rijeke pravde”. 

“Koalicija za Hrvatsku bez korupcije gdje građani mogu živjeti dostojanstveno od svog rada”, kazao je Grbin i pozvao građane da im se pridruže u nedjelju u 11 sati na prosvjedima u gradovima diljem Hrvatske. 

Dalija Orešković poručila je kako “borba za pravnu državu i bolju vlast počinje na izborima. Dobra vlast je ona koja poštuje zakone”, kazala je. 

Beljak kaže da mu je drago da je dio ove koalicije, ali smatra da su oni “kapi pravde”, a prave “rijeke pravde su građani Hrvatske”, koje je pozvao da izađu na izbore. 

“Najveća rijeka koja će odnijeti sav talog i smrad koji nam se nakupio u 30 godina”, poručuje Beljak.

Čačić poručuje kako koalicija ima kapaciteta za promjene i stvarne pomake koji su direktni poticaj i doprinos kvaliteti života. 

Anka Mrak Taritaš kaže da je ovo jedan od prijelomnih trenutaka u našoj povijesti jer građanima treba ponuditi optimizam, vjeru i nadu. 

“Imamo svi utege oko noge i ne možemo proplivati”, kazala je i istaknula kako će to promijeniti “rijeke pravde”. 

Uslijedila su pitanja novinara.