Baby Lasagna ponovno skočio na eurovizijskim kladionicama!

Baby Lasagna ponovno skočio na eurovizijskim kladionicama!

Glazbenik Marko Purišić (28), poznatiji kao Baby Lasagna, već je neko vrijeme prvi na eurovizijskim kladionicama, a sada mu je postotak za pobjedu ponovno porastao. Sada mu predviđaju čak 21 posto šanse za pobjedu. Na drugom je mjestu još uvijek Ukrajina, koja po postotku nije niti blizu Marku. Njihove predstavnice Alyona Alyona i Jerry Heil imaju 12 posto šanse za pobjedu na Eurosongu.

Foto: eurovisionworld.com

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto te su mu tada šanse bile oko 15 posto. Ubrzo su se povećale na 17 posto, a ovog su četvrtka narasle na 20 posto. Ovaj se porast dogodio nakon što su sve države, njih 37, odabrale svoje predstavnike za Eurosong.

U top 5 se još nalaze i Italija s 10 posto, Švicarska s devet posto te Nizozemska sa sedam. Posljednje mjesto na kladionicama već neko vrijeme drži San Marino.

Inače, Marko će ovoga vikenda gostovati na dodjeli Porina kao prezenter. 

– U nadolazećem vikendu kročit ću na pozornice koje sam dosad gledao samo na malim ekranima. Upravo zato, osjećam malu tremu koju ipak zasjenjuje osjećaj časti. Sretan sam što ću u ulozi prezentera biti dio glazbene nagrade Porin – rekao je Marko. Nakon Porina ga čekaju nastupi pred eurovizijskim fanovima. Baby Lasagna nastupat će na eurovizijskim zagrijavanjima u Madridu i Londonu., pišu 24sata