‘Pa ja sam čista desetka, nije mi jasno zašto me svi dečki varaju’

‘Pa ja sam čista desetka, nije mi jasno zašto me svi dečki varaju’

Čim čovjek shvati da imam osobnost i mozak, kao da se ne može nositi s tim i traži ljubav negdje drugdje. Ne daj Bože da postoji zgodna žena koja ima svoje mišljenje, kaže Louanna

Iako mnogi misle da će im zadivljujući izgled pomoći u traženju idealnog partnera, to očito nije tako. Naime, Louanna Jasmin (31) dobila je posao modela zbog svog dobrog izgleda – ima dugu tamnu kosu, predivne zelene oči i zavidnu figuru.

Također, naporno radi na održavanju svog izgleda, pa se podvrgla raznim kozmetičkim zahvatima poput filera i ljuskica. No nažalost, to ne sprječava muškarce da im oči odlutaju.

Louanna iz Manchestera kaže da ju je većina njezinih bivših prevarila i da ne može shvatiti zašto jer je ona “10 od 10”.

FOTO: INSTAGRAM

– Ja sam nevjerojatno privlačna, deset od deset tip djevojke, ali gotovo svaki moj dečko me prevario… Sigurno ne nalaze neku ljepše od mene. Bila sam prevarena toliko puta od svoje tinejdžerske dobi da više ni ne brojim – rekla je.

Muškarci se samo fokusiraju na njezin izgled i ne trude se upoznati je kako treba.

– Što je žena zgodnija, veća je vjerojatnost da će biti prevarena – tvrdi.

– Čim muškarac shvati da imam osobnost i mozak, kao da se ne može nositi s tim i traži negdje drugdje. Volim razgovarati o znanstvenoj fantastici, glazbi i filmovima. Ali ne daj Bože da postoji zgodna žena koja ima svoje mišljenje – dodaje.

Tvrdi da najčešće izlazi sa “zločestim dečkima” koji izgledaju opako. Tako ju je jedan takav bivši na kraju prevario sa svojom bivšom zaručnicom.

Zbog tih je iskustava Louanna je izgubila vjeru u muškarce i zato sad izbjegava spojeve. U pokušaju da pronađe ‘onog pravog’, razmišlja da smanji standarde i bude u vezi s dobrim dečkom.

– Možda tada ne bih bila prevarena – ali bih li se onda dosađivala i tražila zabavu negdje drugdje – zaključuje, piše Daily Star., prenose 24sata