Atraktivna djevojka hajdukovca pozirala s kćerkicom u naručju, a mnogi ne skrivaju čuđenje zbog fotografije koju je objavila!

Atraktivna djevojka hajdukovca pozirala s kćerkicom u naručju, a mnogi ne skrivaju čuđenje zbog fotografije koju je objavila!

Djevojka mladog hajdukovca Leona Dajakua Leonie June objavila je novu fotografiju s novorođenom djevojčicom Navom, mnogi se dive njezinoj figuri samo nekoliko dana nakon poroda.

Igrač Hajduka Leon Dajaku prije nekoliko dana postao je otac djevojčice Nave, a dijete je dobio s prelijepom djevojkom Leonie June, koja je i prije medijske stupce punila tekstovima o svom izgledu.

Sada je objavila novu fotografiju na društvenim mrežama te sve očarala figurom samo nekoliko dana nakon poroda.

‘’11 dana sam tvoja mama”, napisala je Leonie u opisu fotografija na kojima pozira u bijeloj majici bez naramenica i trapericama te drži bebu u naručju.

”Najzgodnija mama”, ”Princeze”, ”Ljepotice!”, neki su od komentara na njihove fotografije.

FOTO: INSTAGRAM

Na pričama je pokazala i kako izgleda soba za bebu u kojoj se malena Nava ljuljala u njihalici za bebe, a objavila je i fotografiju s Leonom na kojoj ljube kćerkicu.

Inače, Dajaku se Hajduku pridružio u lipnju prošle godine, a njegova atraktivna djevojka odmah je privukla veliku pozornost navijača Bijelih., prenosi showbuzz.hr