Ana Rucner se javila s egzotične destinacije na kojoj uživa s dečkom: “Bez, majice, bez cipela, bez problema!”

Ana Rucner se javila s egzotične destinacije na kojoj uživa s dečkom: “Bez, majice, bez cipela, bez problema!”

Ana Rucner objavila je na svom profilu na Instagramu fotografije s Jamajke na kojoj uživa sa svojim dečkom Markom Duvnjakom.

Naša violončelistica Ana Rucner ovih dana uživa na egzotičnoj Jamajci, odakle se i javila svojim pratiteljima na profilu na Instagramu i podijelila prizore koji oduzimaju dah.

“Bez, majice, bez cipela, bez problema. Tako kažu ovdje, tako ovdje i je! Deset predivnih dana kroz slikice… ovo ja zovem odmor. Hvala Jamajka”, napisala je Ana uz objavu.

FOTO: INSTAGRAM

“Wow, koje tijelo”, “Ana, sreći nema kraja, hvala za fotke”, “Mladost”, “Hakuna matata”, komentirali su njezini pratitelji.

Ana je velika ljubiteljica putovanja pa je tako početkom godine sa svojim dečkom Markom Duvnjakom posjetila Šangaj, gdje je Kineze svojim koncertom uvela u 2024. godinu. Inače tamo često nastupa, toliko da zapravo Kinu naziva svojim drugim domom.

Ana i njezin Marko zajedno i nastupaju, on svira bubnjeve, a za njihovu vezu doznalo se 2020. godine, kada su snimljeni u šetnji Zagrebom.

Rucner je prije bila u braku s 30 godina starijim glazbenikom Vladom Kalemberom, s kojim ima i 17-godišnjeg sina Darijana, a bivši supružnici nakon razvoda ostali su u odličnim odnosima., piše showbuzz.hr