VIDEO Dalmatinerica: Ja nisam žena, ja sam pas. Spavam u kavezu, treneri me izvode u šetnju, volim pseće keksiće

VIDEO Dalmatinerica: Ja nisam žena, ja sam pas. Spavam u kavezu, treneri me izvode u šetnju, volim pseće keksiće


Jedna žena iz Amerike izjašnjava se kao Dalmatinerica. Ne, nije riječ o tipfeleru. Ona nema nikakve veze s Dalmacijom, nego sebe vidi kao psa. Dalmatinera, ni više ni manje. Tako ljudima govori o sebi i tako živi.

Zvijezda je društvenih mreža, a znaju je pod imenom Meow (ironija?). Nedavno je bila gošća u jednoj emisiji i voditeljima je objasnila kako izgleda njen život psa. Situacija je ozbiljna: ona spava u boksu, kao nagradice dobiva one koje se nabavljaju u trgovinama za životinje, a ima i ‘čuvare‘, ljude koji su tu da paze na nju. Laje, trči na sve četiri, drugim riječima, uživa u svim radostima koje nosi pseći život.

Ispričala je voditeljima da spava u velikom boksu, a ne u krevetu i kaže da joj odmor u zatvorenom prostoru pomaže da se osjeća sigurno noću.

– Imam pastelne deke i pastelne jastuke unutra. Ima nešto u tome da sam u zatvorenom prostoru – ne znam čini li se da se osjećam sigurnom od svijeta ili čini da se osjećam kao da je svijet siguran od mene… Svakako, meni je tamo vrlo udobno – objasnila je.

Kad su je pitali identificira li se kao pas ili samo osjeća da ima pseći duh, Meow je pojasnila da je ona oduvijek bila ‘djevojčica za pse‘, veoma zaigrana, a takva je i danas. U trenutku kad je shvatila kako je jedino što mora napraviti raditi kako bi platila troškove života, a onda može raditi što god poželi, osjetila je da je to – to. Mogla je biti što hoće, a htjela je biti pas.

Dečka nema, pojasnila je, ali ima ljude koji je vode u šetnju i hrane. Nije riječ o emocionalnom ili seksualnom odnosu, pojasnila je, jer su joj to prijatelji koji imaju slične interese ili podržavaju njen stil života. Ne plaća im za to i oni to rade zato što, kaže ona, vole s njom provoditi vrijeme.

– Imam one koji me paze, koji su nekako nalik na trenere koji rade sa psima. Nahrane me, odvedu u šetnju, vježbamo razne trikove… To jako volim, jer tada dobivam puno poslastica – pojasnila je, piše Daily Mail.

Poslastice koje dobiva su njene omiljene: nasjeckana piletina, suho meso, a nekad čak i pseći keksići. Ponekad voli jesi i pseću hranu, ali ne odbija ni ljudsku, jer je pseća prilično bljutava.

Pojašnjava kako se osjeća više kao čovjek kada je u dodiru s animalističkom stranom svoje osobnosti i dodaje da je nimalo nije briga što drugi misle o njoj.

– Ne razmišljam o njima i njihovim reakcijama jer sam uronjena u trenutak: trčim za lopticom, pas sam, sjednem i radim trikove…. – pojasnila je Meow, koju na Instagramu prati 12 tisuća ljudi, piše Jutarnji list.