MLAĐI NEMAJU ŠANSE / Mila Elegović o braku s 27 godina starijim muškarcem: ‘Jedino to nisam zeznula’

MLAĐI NEMAJU ŠANSE / Mila Elegović o braku s 27 godina starijim muškarcem: ‘Jedino to nisam zeznula’

Mila Elegović je u jednom podcastu pričala o novim ljubavnim iskustvima i o tome kakvi muškarci je privlače

Hrvatska glumica Mila Elegović nedavno je proslavila 53. rođendan, a s obzirom na mladolik izgled, mnogima je teško povjerovati u njezine godine.

Nedavno je gostovala u jednom podcastu te je pričala o svom ljubavnom životu, a posebno se osvrnula na jednu nemoralnu ponudu koju je dobila.

“Doživiš nemoralnu ponudu i onda odmah svi znaju s ovom nema… Nevjerojatno je kako se to zna. Vjerojatno zbog toga za neke poslove nisam bila uzeta u obzir. Bila je riječ o ljubavničko-seksualnoj ponudi. Dakle seks pod krinkom ljubavi, ali na sreću, ja sam se odmah ispetljala iz te situacije, tako da me to nije okrznulo”, ispričala je Mila.

Brak s Ivanom

Na pitanje o muškarcu koji bi je mogao osvojiti, nije dala nikakav konkretan odgovor, ali kako tvrdi, to nikako ne bi mogla biti mlađa osoba. To ju je naučio upravo 11-godišnji brak s 27 godina starijim fotografom Ivanom Balićem Cobrom.

“Pitanje ljubavi nije stvar odluke, ni u kojem slučaju. U jednom trenutku života sam shvatila da ljudi čine najbolje što mogu. Sigurna sam da ljubav ima mnoge oblike i to me naučila, evo ta moja veza s Cobrom, koju, Bogu hvala, jedino nisam zeznula, ostalo sam sve zeznula”, tvrdi Mila.

Na Dori nije završila slavno

Podsjetimo, Mila se prije dvije godine prijavila na Doru te je završila na posljednjem mjestu, a sada je u podcastu otkrila i kako se tada teško nosila s javnim kritikama.

“Ja se nisam susrela ni s jednim javnim nastupom u svojoj karijeri gdje je količina negativne energije oko cijele priče probuđena, toliko velika i jaka. Zamjerali su mi sve. Zamjerali su mi postojanje… Kako sam se uopće usudila doći”, dodala je.

“Znam da sam dobivala neke prijeteće poruke iz Slavonskog Broda. Valjda neki bend koji je htio otići na Euroviziju, pa drvlje i kamenje. I to uglavnom meni koja sam, kako bih rekla, uvijek bila pažena i mažena medijski, meni je to bio šok”, priznala je Mila., piše net.hr