Beljak se oglasio o pobuni u HSS-u: Najbezobraznija laž je o nekoj samovolji

Beljak se oglasio o pobuni u HSS-u: Najbezobraznija laž je o nekoj samovolji

Nakon što je Željko Lenart napusti HSS zbog, kako sam kaže, samovolje predsjednika HSS-a predsjednika Kreše Beljaka kojeg je optužio da radi sam za sebe, o svemu se oglasio i sam Beljak.

“Od cijele ove ekipe danas, pola ih ne poznam, žao mi je zbog mladog načelnika Lipovljana. Sva priča oko ideoloških stvari barem kod njega pada u vodu. Čuo sam nevjerojatnih laži, da ih ne ponavljam… Najbezobraznija laž je o nekoj samovolji, sve odluke su donesene na stranačkim tijelima”, započeo je Beljak, piše N1.

Podsjetimo, ranije je Lenart prozvao Beljaka, navodeći da je kap koja je prelila čašu bilo “njegovo silovanje s pregovorima o izlasku na predstojeće izbore”.

Čovjek najprije potpiše sporazum o zajedničkom izlasku na parlamentarne izbore sa Socijaldemokratima, a onda počne pregovarati s SDP-om, bez da je raskinuo koaliciju koju je već dogovorio!? I sve to radi na svoju ruku, sam, bez ikakvog pregovaračkog tima koji bi imalo mandat od stranačkih tijela HSS-a. Beljak razgovara sa svima: od SDP-a, preko HDZ-a, pa do Mosta i Domovinskog pokreta. I to sve na svoju ruku, bez znanja ostalih dužnosnika stranke”, rekao je za Jutarnji list zastupnik Lenart.