Veliki tjedni horoskop: Djevice će imati obiteljske probleme, a Vage pritiskati gomila obaveza

Veliki tjedni horoskop: Djevice će imati obiteljske probleme, a Vage pritiskati gomila obaveza

Ovan 21. 3 – 20. 4.

POSAO – Merkur je u vašem znaku! Probuđena ambicioznost vodit će vas prema sve konkretnijim ciljevima. Pokazat ćete se kao neustrašiv borac, iznenađujući s oštrinom i željom za uspjehom.

LJUBAV – Nemojte dopustiti da vam vanjske okolnosti naruše privatni odnos. Klonite se neutemeljene ljubomore za koje nemate valjanih razloga. Vaša će veza biti stabilnija odvojite li poslovne stresove od ljubavnih odnosa.

ZDRAVLJE – Unatoč psihičkom umoru, Ovnove će pokretati velika motivacija pa će stalno biti u pokretu. Zabavljajte se u društvima, gdje ćete najbolje otpuštati nagomilani stres., pišu 24sata

Najbolji dan: 12. ožujka

Bik 21. 4. – 21. 5.

POSAO – Stvari koje se trenutačno odvijaju u vašem životu ne privlače pozornost okoline, no za vaš su osobni rast presudne. Pazite na financijske posljedice svojih odluka.

LJUBAV – Nemojte patiti zbog stvari koje su iza vas. Okrenite se društvu i zanimljivim poznanstvima u kojima se krije prilika za novu ljubavnu vezu i nov, strastven početak. Bikovi u braku, ne gnjavite partnera situacijama iz njegove ljubavne prošlosti.

ZDRAVLJE – Izbjegavajte prevelike psihofizičke napore. U danima ste pojačanih iscrpljenja pa je dobro štedjeti energiju. Pazite na kralježnicu, zube i kosti, a neki će imati tegoba sa sinusima.

Najbolji dan: 14. ožujka

Najlošiji dan: 11. ožujka

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

POSAO – Naklonjeni Merkur podarit će vam sjajnu koncentraciju, neophodnu za snalaženje u sadašnjim trenucima. Malim koracima napredujte prema boljoj budućnosti.

LJUBAV – Porast emotivnog samopouzdanja mogao bi vas nagnati u potragu za novim ljubavnim iskustvima. Slobodne Blizance će iznenaditi udvaranje osobe koju doživljavaju kao prijatelja. No još će proteći neko vrijeme dok ne dođe do zbližavanja.

ZDRAVLJE – Vladavina Riba može vam prouzročiti nezadovoljstvo ili umor, no Merkurova pozitivna energija poziva vas na zabave i druženja. Bude li lijepih dana, prošetajte se.

Najbolji dan: 16. ožujka

Najlošiji dan: 10. ožujka

Rak 22. 6. – 22. 7.

POSAO – Rakovi će sređivati jednostavne stvari koje su drugi prilično zakomplicirali. Istaknuta je različitost mišljenja u vašoj radnoj sredini – pristanite na kompromise, ako drukčije ne ide.

LJUBAV – Naklonjena Venera vam daje dodatan impuls energije pa ćete uživati u ljubavi i romantičnim zbivanjima. Rođeni u kolovozu u posebnoj su prednosti jer im planeti daju zamah osjećajnosti i seksualnosti.

ZDRAVLJE – Mogle bi vas mučiti neke stare kronične boljke – budu li uporne, svakako posjetite liječnika. Pripazite se kakve jače prehlade te pada imuniteta.

Najbolji dan: 11. ožujka

Najlošiji dan: 13. ožujka

Lav 23. 7.- 22. 8.

POSAO – Vanjske će vas okolnosti tjerati na povećan rad. To je dobro jer na taj način postajete dio novih radnih zbivanja u kojima će biti mjesta za vaše vrijednosti i dokazivanja.

LJUBAV – Slobodnim Lavovima ne preporučujemo riskantne poteze. Ostanite na udaljenosti, čekajte potez druge strane i bit će vam jasnije što trebate učiniti. U brakovima je sve više napetosti, ali s ovim tjednom osjećajne napetosti počinju popuštati.

ZDRAVLJE – U napetom ste razdoblju u kojem vas prate stres i nervoza na svakom koraku. Pazite se probavnih tegoba te sa srcem i tlakom, a i koža lica mogla bi vam biti osjetljiva.

Najbolji dan: 12. ožujka

Najlošiji dan: 15. ožujka

Djevica 23. 8. – 22. 9.

POSAO – Rizične okolnosti i problematičan odnos s drugima traže od vas više umjerenosti. No bit ćete dorasli svakoj situaciji, čak i raskrinkati one koji vam rade iza leđa.

LJUBAV – Moguće su nove ljubavi, ali koje će biti prožete ljubomorom i dubokim osjećajima. Oženjene Djevice bi mogli pritisnuti obiteljski problemi. Priznajte kad niste u pravu jer će to vaš partner znati cijeniti.

ZDRAVLJE – Osjećat ćete tjeskobu i nemir ne znajući im uzrok. Pokušajte se opuštati manje agresivnim vježbama, kao što su na primjer joga i vježbe istezanja.

Najbolji dan: 14. ožujka

Najlošiji dan: 10. ožujka

Vaga 23. 9. – 22. 10.

POSAO – Posvetite se zarađivanju ili poslovima koji vam daju osjećaj sigurnosti. Dok ne riješite pitanje svoje profesionalne budućnosti, držite se onoga što funkcionira i u što ste sigurni.

LJUBAV – Ako vas je prošlost opekla, nemojte odbacivati prilike za novi uzlet. Ono što izgubite na jednoj strani, dobit ćete na drugoj. Ne svađajte se s bračnim partnerom jer će problemi nepotrebno eskalirati.

ZDRAVLJE – Rastrgani ste na sve strane, pritišće vas gomila obaveza i ljudi koji vas stalno nešto trebaju. Morate pronaći mira za sebe i svoj odmor. Srećom Mars je Vagama naklonjen pa ćete imati energije.

Najbolji dan: 16. ožujka

Najlošiji dan: 13. ožujka

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

POSAO – Ovo je odličan tjedan za praktične profesionalne odluke. Radit ćete više od uobičajenog pa se na vrijeme organizirajte i oslonite na provjerene suradnike.

LJUBAV – U ljubavi ste strastveniji nego inače, otvorenije iskazujući svoju seksualnost. Razmišljat ćete ili barem sanjariti o avanturi s osobom koju kratko poznajete. Želje bi vam ubrzo mogle postati stvarnost pa ćete se naći u željenom zagrljaju.

ZDRAVLJE – Vladavina Riba čini Škorpione zdravima i otpornima, iako Mars upozorava na psihički umor ili tegobe s glasnicama i disanjem. Što više se krećite na svježem zraku.

Najbolji dan: 11. ožujka

Najlošiji dan: 15. ožujka

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

POSAO – Bavite li se umjetničkom profesijom, krasit će vas inspiracija i želja za uspjehom. Puni ste motivacije i energije kojom privlačite druge kolege, koje rado slijede vaš tempo.

LJUBAV – Nedaće koje vam se događaju tjeraju vas na pozitivnu promjenu. Početkom tjedna Strijelci bi mogli ući u novu vezu ili okrenuti novi list u postojećoj. Dat ćete partneru novu priliku, a tome će prethoditi razgovor u četiri oka.

ZDRAVLJE – U odličnom ste razdoblju, što se vidi i na vašem veselom raspoloženju. Zdravlje vam je jako dobro, a ako ste bili bolesni, uspješno i brzo ćete se oporaviti.

Najbolji dan: 12. ožujka

Najlošiji dan: 16. ožujka

Jarac 22. 12. – 20. 1.

POSAO – U dobrom ste razdoblju, no neke se poslovne situacije ipak ne odvijaju po planu. Budite strpljivi jer su zastoji privremeni pa na njih tako i gledajte. Neki Jarci bi mogli biti kandidat za bolje radno mjesto.

LJUBAV – Bit ćete motivirani da pokrećete stvari, da se dokazujete i pokazujete, dijelite savjete i družite se. Vaš živahan duh privlačit će brojne udvarače i otvarati nove ljubavne kombinacije. Netko iz obiteljskog kruga upleće se u vaš brak.

ZDRAVLJE – Mogla bi vas mučiti izraženija nesanica ili unutarnje nezadovoljstvo. Pazite na grlo i glasnice, odijevajte se primjereno vremenskim prilikama.

Najbolji dan: 14. ožujka

Najlošiji dan: 10. ožujka

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

POSAO – Nećete pogriješiti ako se okušate u poslovima koji nisu bliski vašoj struci i dosadašnjem radu. Oslobodite se nesigurnosti koju u vama pobuđuju neki zlonamjerni ljudi.

LJUBAV – Ljubavni osjećaji od strane osobe koja vam se sviđa, bit će vam uzvraćeni. Za Vodenjake koji su u vezi – partner je spreman za zajednički život i osnivanje obitelji, no pitanje je koliko ste vi spremni. Dobro je da se preispitate.

ZDRAVLJE – Mars je i dalje u vašem znaku pa ste puni energije i u pokretu. No bilo kakvim pretjerivanjem mogli biste se iscrpiti, stoga neka u vašem životu bude i više odmora.

Najbolji dan: 16. ožujka

Najlošiji dan: 15. ožujka

Ribe 19. 2. – 20. 3.

POSAO – Sposobni ste za velike stvari pa je moguće napredovanje i češći kontakt s osobom na višem položaju. Ipak, pripazite na svoj samouvjeren ili čak drzak nastup.

LJUBAV – Venera u vašem znaku pomoći će vam u sređivanju ljubavnih problema, a samcima da nekog upoznaju i zaljube se. Vaši su pravi osjećaji i dalje tajna, no nemojte biti toliko zatvoreni u sebe.

ZDRAVLJE – Pred Ribama su ugodni dani pa se na loše zdravlje nećete moći požaliti. Krasit će vas optimizam pa ćete problemima prilaziti puni vedra duha i optimizma.

Najbolji dan: 11. ožujka

Najlošiji dan: 16. ožujka