Barišić uoči Skupštine sazvao izvanrednu sjednicu Izvršnog odbora Dinama, evo koji mu je cilj

Barišić uoči Skupštine sazvao izvanrednu sjednicu Izvršnog odbora Dinama, evo koji mu je cilj

Izborna Skupština Dinama počinje u 12:00.

Točno u podne trebala bi u Maksimiru početi Izborna Skupština Dinama na kojoj će se birati novi predsjednik kluba.

Dilema je Mirko Barišić ili Velimir Zajec odnosno hoće li i dalje Barišić voditi klub ili će navijači uspjeti u svojoj namjeri da postave Zajeca za predsjednika., doznaje gol.hr

Povodom biranja novog čelnika kluba Bad Blue Boysi su najavili okupljanje ispred Maksimira, a u iščekivanju do početka Skupštine stiže vijest da je Barišić sazvao izvanredni sastanak Izvršnog odbora Dinama.

Barišić i suradnici žele sa sudjelovanja na Skupštini izbaciti nekoliko ljudi koji su na prošlotjednim izborima za Skupštinu izabrani na “Barišićevoj listi 35”, a u međuvremenu su javno se izjasnili da će na izborima za predsjednika dati glas Zajecu.

To su Lovro MaržićJanko Gogolja i Hrvoje Josip Balen.

Podsjetimo, u Skupštini je 60 ljudi. Njih 35 ušlo je s Barišićeve liste, a 25 s navijačke liste Dinamovo proljeće iza koje su stajali Bad Blue Boysi.

Da bi se navijačima ostvarila želja da maknu Barišića te da Zajec postane novi predsjednik, moraju pronaći šest skupštinara s Barišićeve liste koji bi mu okrenuli leđa i glasali za Zajeca. Kad je Barišić osujetio da bi se to možda moglo i dogoditi, odlučio je sazvati izvanrednu sjednicu Izvršnog odbora na kojoj će pokušati maknuti iz Skupštine te preletače u Zajecov tabor.