Severina od muškarca na Maršu dobila dirljiv poklon, pustila je i suzu: ‘Divno, rado ću to nositi!’

Severina od muškarca na Maršu dobila dirljiv poklon, pustila je i suzu: ‘Divno, rado ću to nositi!’

Pjevačica je na svojim društvenim mrežama pozivala pratitelje da se odazovu na Noćni marš za Dan žena. Ona je tamo zapjevala, a onda se s ostalima i prošetala po Zagrebu. Jedan ju je poklon dirnuo…

Pjevačica Severina Vučković se u petak navečer pojavila na Noćnom maršu za žene u Zagrebu povodom Dana žena. Pridružila se nastupu ispred Muzeja suvremene umjetnosti gdje je uz podršku ženskog zbora otpjevala feminističku verziju himne ‘Lijepa naša’, a nakon toga je otišla i na prosvjed.

Oko svega se oglasila i na društvenim mrežama te podijelila snimku na kojoj se vidi emotivan trenutak kada je dobila poklon od kojeg su joj zasuzile oči.

Jedan muškarac joj je poklonio majicu s kapuljačom na kojoj je ispisano njeno ime u više fontova, a zadnja slova njenog imena činila su riječ ‘mama’. 

Foto: Instagram

– Ajme, što je dobro. Ajme, hvala Vam puno. Divna majica. Nosit ću je rado – rekla je Severina, a zatim se rasplakala. 

Severina je ranije na društvenim mrežama pozvala svoje pratitelje da se pridruže Noćnom maršu te da svoju solidarnost sa ženama pokažu izlaskom na skupove i marševe koji su jučer bili u nekoliko hrvatskih gradova.