Severina u novoj objavi: ”U mene isto s*anje, mislim stanje… Ovih dana opet malo obilaženje sudova”

Severina u novoj objavi: ”U mene isto s*anje, mislim stanje… Ovih dana opet malo obilaženje sudova”

Severini je ova godina krenula vrlo burno, a nakon što je sve pozvala na marš za žene ovog petka, sad se ponovno oglasila na Instagramu te otkrila da ovih dana opet obilazi sudove.

Severina je na Instagramu ponovno pozvala pratitelje na Ženski marš 8. ožujka i napisala da ovih dana opet obilazi sudove.

“Inače, ja po starom. U mene isto s*anje, mislim stanje… Ovih dana opet malo obilaženje sudova, malo institucija koje bi trebale štititi dijete i mene… Trebale… Sve isto kao i posljednjih 11 godina. Nove prijave, više ih ne brojim, tisućiti put odgovaraj na jedna te ista pitanja. Ono kad moraš biti fina i koncentrirana, ostaviti dojam… Ono kad zlostavljač nastavlja zlostavljanje preko institucija. I opet nikome ništa. Stisni zube i izdrži. A što ima kod vas? Kako je?”, napisala je pjevačica.

Još je jednom sve pozvala i na Noćni marš za Dan žena koji se održava sutra.

“U Zagrebu, vidimo se u 18:00 sati na zagrebačkom Trgu žrtava fašizma, a povorka prema parku Zrinjevac kreće u 18:30 sati. U Splitu, početak marša je u 18:00 sati na Trgu Gaje Bulata, ispred HNK Split. U Rijeci, okupljanje je ispred hotela Continental u 18:00 sati i ide se sve do Jadranskog trga. U Osijeku, okupljanje je u 18:30 sati na Trgu Ante Starčevića”, dodala je., piše showbuzz.hr