Policija otkrila da se tri žene seksaju za novac. Jedna odmah uhićena

Policija otkrila da se tri žene seksaju za novac. Jedna odmah uhićena

Policija je razotkrila lanac prostitucije na sjeveru Hrvatske. Jedna je žena uhićena, a dvije su prekršajno prijavljene.

“Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjom državljankom Perua te nad 37 i 26 godišnjim državljankama Venezuele zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prostitucije.

Sumnja se da je 34-godišnjakinja u iznajmljenim stanovima na području Hrvatske te u Varaždinu, uporabom mobilnih telefona, putem profila kreiranih na jednoj internetskoj stranici oglašavala pružanje seksualnih usluga za sebe te za 37 i 26-godišnjakinju.

Komunicirala je s potencijalnim korisnicima seksualnih usluga, davala im upute o mjestu i vremenu pružanja usluga te je sukladno dogovorima s klijentima za pružanje usluga angažirala državljanke Venezuele.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 34-godišnjakinja je predana pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.

S druge strane, 37 i 26 godišnjakinjama, zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, izdani su prekršajni nalozi”, rekli su u varaždinskoj policiji u četvrtak.m, doznje danica