Gola kao od majke rođena! Nikolina Pišek novom fotografijom oduševila sve fanove

Gola kao od majke rođena! Nikolina Pišek novom fotografijom oduševila sve fanove

Popularna televizijska voditeljica Nikolina Pišek aktivna je na društvenim mrežama, a posljednjom objavom oduševila je pratitelje. Skinula je sve sa sebe i ogrnula se plahtom.

– Slučajan vikend na moru koji se slučajno pretvorio u urnebesnu zabavu za klince, a trebao je biti za mene. I jedno sasvim slučajno sunce unutar kisnog beskrajnog dana – napisala je Nikolina Pišek (51) na svom Instagram profilu. Raspustila je kosu i skinula odjeću te se omotala plahtom. U komentarima nizali su se brojni komentari, ali uz brojne komplimente dobila je i poneku kritiku. 

– Apsolutno zaslužuje – napisala joj je Nives Celzijus, a Pišek joj je dodala srce. – “Ljepotice“, “Slučajno gola, ali lijepo ti stoji”, “Najbolja objava u životu“, “Niti je slučajna niti zaslužuje post”, “Ako je ovo slučajno…”, “Tko je slikao, slučajni prolaznik?” – samo su neki od drugih komentara.

FOTO: INSTAGRAM

Naša televizijska voditeljica vodi računa o svom izgledu, ali nema problem pokazati i kako izgleda kada nema trunke šminke. Tako je na svom Instagram profilu objavila video u kojem je poslala poruku svim svojim hejterima: – Ovo je poruka svim hejterima. Ako vam se ne sviđa što radim, ali pratite sve što radim, i dalje ste moj fan – rekla je Nikolina Pišek.

Na početku videa vidi se kako voditeljica nije dotjerana, nosi naočale i ima neurednu punđu, a zatim je vidimo u izazovnoj haljini s punim makeupom i lijepom frizurom, baš onako kako smo navikli vidjeti našu televizijsku voditeljicu. Obožavatelji su oduševljenje izrazili u komentarima, a jedna od njih bila je i Nives Celzijus s kojom je surađivala na “Masked Singeru”. – Ne mogu se odlučiti koje mi je draže izdanje – napisala je Nives, a Pišek joj je odgovorila: – Osjećajna kućanica. , piše večernji