Vlatka Pokos otkrila: ‘Opsjedaju me puno mlađi muškarci! To mi je zabavno i baš godi mom egu’

Vlatka Pokos otkrila: ‘Opsjedaju me puno mlađi muškarci! To mi je zabavno i baš godi mom egu’

Vlatka Pokos (53) nedavno je nastupala u zagrebačkoj Areni, gdje je pred petnaestak tisuća ljudi bila jedan od izvođača na velikom glazbenom spektaklu Megadance party. Pjevala je svoje hitove ‘Kad će taj petak’ i ‘Ne tražim ništa’, a raspjevana publika ju je podsjetila na vremena kada se bavila glazbom. Zagrepčanka s adresom u Irskoj otkrila je kakvi su joj tamošnji muškarci te što se novo događa na ljubavnom planu.

– Irsku i Irce zaljubila sam se na prvi pogled i nisam se razočarala. Topli, ljubazni, susretljivi i veseli ljudi. Oduševljena sam Ircima, njihovom glazbom i kulturom – rekla je Vlatka za Story.

Priznaje kako voli i Talijane, ali ipak su joj draži Irci. Iako ne živi tamo dugo, kaže, već se osjeća kao kod kuće. Otkrila je i koji je njezin tip muškarca.

– Zasad mi se čine jako fit i sportski nastrojeni. Ipak imaju vikinšku genetiku. Šarmantni su i prilaze mi, jako su kulturni. To su zasad moja iskustva – priznala je.

 Trenutačno je fokusirana na sebe, ali ako joj se približi koji Dalmatinac, priznaje, neće moći odoljeti.

– Definitivno sam slaba na Dalmatince iako jako dobro poznajem njihov mentalitet i mislim da je trajna veza između tipičnog Dalmatinca i žene poput mene nemoguća – rekla je te dodaje kako su dečki s juga idealni za strastvene afere.

Vlatka kaže kako nema u planu se udavati, a priznaje da je navikla biti sama. No, komplimenti i pohvale joj pristižu sa svih strana.

–  Trenutačno sam u životnoj fazi u kojoj me opsjedaju puno mlađi muškarci, čak i oni u dvadesetima. Priznajem da mi je to jako zabavno i godi mom egu. Mahom mi govore da sanjaju o meni od srednje škole – ispričala je., prenose 24sata