Djevojka priznala: ‘Odglumila sam svaki orgazam sa svojim dečkom u zadnje tri godine’

Djevojka priznala: ‘Odglumila sam svaki orgazam sa svojim dečkom u zadnje tri godine’

‘Iskreno, mislim da nema pojma o seksu, budući da sam imala prijašnje partnere koji su bili mnogo pustolovniji’.

Gotovo polovica žena glumila je orgazam u krevetu, ali samo zato što je to uobičajeno, ne znači da je dobra ideja. Tako se, savjetnici za odnose, Lauri Collins, javila djevojka koja svoje glumačke vještine koristi već tri godine. U tom razdoblju nijednom nije doživjela vrhunac sa svojim partnerom – a on tog nije ni svjestan, piše Metro

‘‌Pretvarala sam se da doživljavam orgazam sa svojim dečkom kroz našu trogodišnju vezu. On nema pojma i misli da imamo sjajan seksualni život, a ja znam da bi jako boljelo kad bih mu rekla istinu’, rekla je djevojka, ‘Nedavno sam pročitao članak u kojem piše da neke žene imaju četiri ili pet vrhunaca zaredom, dok bih ja bio zahvalna da imam samo jedan. Znam da bih se trebala prestati pretvarati, ali to radim već toliko dugo da ne znam kako se izvući iz toga’. 

‘Pokušala sam raspravljati o orgazmima na apstraktan način, govoreći o drugim ljudima ili pokazujući mu članke o toj temi. Ali, kao da mu ne pada na pamet da ima problem, i samo kaže kako smo sretni što nemamo problema na tom području’, dodaje. 

‘Iskreno, mislim da nema pojma o seksu, budući da sam imala prijašnje partnere koji su bili mnogo pustolovniji. Rijetko radimo nešto drugo osim misionarskog položaja, a seks nikada nije spontan ili uzbudljiv. Uvijek je u krevetu, i uvijek je dosadan i predvidljiv. Ponekad traje oko pola sata i jedva čekam da završi’, priznaje, ‘On je tako divan tip na mnogo načina, ali pomisao da ću ostatak života provesti ovako je depresivna’. 

‘Zanima me zašto misliš da je na partneru da te dovede do orgazma, a seks je čin između vas dvoje. Možda i on misli da ti samo ležiš i ne želi to reći! Ako tijekom snošaja ne doživite vrhunac, nemojte se žaliti da vaš partner ne ‘radi to kako treba’. Preuzmite odgovornost za vlastite seksualne reakcije i recite mu što vas pali, a što ne. Problem s lažiranjem sve ovo vrijeme je taj što ste mu dali ideju da je sve u redu’, savjetuje joj Laura. , prenosi večernji