Danijela Dvornik objavila seksi fotku iz kreveta, a svi sve pitaju jedno: ‘Tko te fotka?’

Danijela Dvornik objavila seksi fotku iz kreveta, a svi sve pitaju jedno: ‘Tko te fotka?’

Danijela Dvornik objavila je dvije nove fotografije na društvenu mrežu Instagram, a pratitelji su je pitali tko ju je fotografirao u seksi izdanju…

Supruga pokojnog glazbenika Dina DvornikaDanijela Dvornik na društvenoj mreži Instagram često objavljuje trenutke i detalje iz privatnog života, a tako je bilo i sada kada je objavila fotografiju kako leži u krevetu te je pozirala u spavaćici. – Subota je. Mogu si priuštiti malo duže izležavanje u krevetu jer danas nema treninga, što je u neku ruku i dobro – napisala je uz objavu iz kreveta. , prenosi večernji

Nakon što se ova influencerica vratila s dalekog putovanja na Filipinima, gdje je išla s prijateljicom, odlučila se vratiti zdravijem načinu života, a od treninga je odmah dobila upalu mišića. U bijeloj satenskoj spavačici pozirala je izazovno, a svi su se pitali tko je slikao Danijelu Dvornik u krevetu.

– Zaradila sam upalu mišića od netreniranja pa su mi neke kretnje otežane – objasnila je pa dodala: – Divlja žena u meni neće posustati da se ne sredi i ode na kavu među vukove – napisala je. Danijela Dvornik ima brojne obožavatelje, a oni su joj se i javili u komentarima ispod objave, a neki su joj pisali i da zaslužuje biti na naslovnici nekog magazina. – Danijela, dobro izgledaš! Wow. Svaka čast na tvojoj hrabrosti na izlaganju seksi fotki – glasio je jedan od komentara. – Jako si seksi – pisali su drugi.

FOTO: INSTAGRAM

Neki su joj pisali da u njezinu životu sigurno postoji neki muškarac čim je objavila ovakve fotografije, a kao što smo već rekli, pitaju se i tko ju je fotografirao. – Kada ga nađete, proslijedite mi ga – poručila je Danijela svojim pratiteljima na društvenoj mreži Instagram. 

FOTO: INSTAGRAM