Nezavisna zastupnica pokopala Možemo! Htjeli bi sjesti za stol s “velikim dečkima” Ali jednostavno ne mogu

Nezavisna zastupnica pokopala Možemo! Htjeli bi sjesti za stol s “velikim dečkima” Ali jednostavno ne mogu

Nezavisna zagrebačka gradska zastupnica Dina Vasić oglasila se na fb-u:

“Tomašević i Možemo dobili su povjerenje 200.000 Zagrepčana. U 3 godine mandata niti jedan realiziran kapitalni projekt. Prosvjeduju protiv Vlade, a onda se čudom čude da im Vlada neće davat maksimalni support za njihovo “izmišljavanje tople vode”. Grčevito guraju pod hitno projekte koje su trebali započeti još na početku mandata jer kreće kampanja.

Sad kad su “ubili” promet u Zagrebu kakti grade garažu. Paromlin, Jakuševec…??? Proračun i zaduženje nikad veće. Sve veći keditni rejting Zagreba reflektira kreditni rejting Hrvatske, a ne stvarno upravljanje Gradom. Nikad nismo dobili nalaz “neovisne revizije” s početka njihovog mandata koji bi nam svima bio svojevrstan benchmark. Nesmotrenim postupcima čine financijsku štetu Zagrebu.

Zadužuju se po visokim kamatnim stopama, varijabila na euribor. Zeleni su, ali zeleniji i od gradskih gubitaka u vodovodnoj mreži od cca 50%, od hrpe smeća koja “spava” po gradu, dok se ceste raspadaju kao i amortizeri vozila.

Razlomili strukturu radnog tijela, zapošljavaju “samo transparentno” svoje. Javno ispoljavaju svoju netrpeljivost prema bilo kome tko misli drugačije od njih, a i prema onima koji ih prikazuju. Sve izgleda kao da ne vole jedni druge kako se u klanovima razlamaju (ekipa Sabor vs ekipa obični smrtnici). Prosvjeduju protiv Vlade, a onda se čudom čude da im Vlada neće davat maksimalni support za njihovo “izmišljavanje tople vode”.

Jedno im se mora priznati: oni bi htjeli. Htjeli bi sjesti za stol s “velikim dečkima”. Htjeli bi biti glavni u “velikoj igri”. Ali jednostavno ne mogu. Predlažem da izmijene naziv iz Možemo u HtjeliBismo., prenosi hrvatska danas