VIDEO Poznati hrvatski voditelj pokazao svoju mamu prerušenu u Lasagnu: ‘Baku na Euroviziju’

VIDEO Poznati hrvatski voditelj pokazao svoju mamu prerušenu u Lasagnu: ‘Baku na Euroviziju’

Marko Purišić pobjednik je ovogodišnje Dore s pjesmom “Rim Tim Tagi Dim”. Mladi umjetnik oduševio je naciju i pjesmom i nastupom, a za Baby Lasagnu znaju i van granica Lijepe Naše. Hrvatski predstavnik na kladionicama uoči Eurosonga u svibnju kotira na visokom drugom mjestu.

Još se sliježu dojmovi iz finala Dore, a o Lasagni još uvijek svi pričaju pa ne čudi da šala i pošalica na račun Dore ne nedostaje. Za jednu od njih odgovoran je voditelj Dalibor Petko koji je na svom Instagram profilu objavio video svoje majke koja se prerušila u Baby Lasagnu.

Voditelj često dijeli šaljive videozapise i fotografije sa svojom majkom Katicom, a ovaj put, Katica se nije samo preobukla u Purišića, već je i izvela njegovu pjesmu s kojom je osvojio Doru.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE

‘Baka Lasagna’

“Baka Lasagna”, kratko je napisao Petko, a sudeći prema komentarima, video bake Katice mnoge je oduševio. “Ta tvoja mamasita, kraljica” poručila je Pamela Ramljak, dok je Nivez Celzijus nadodala “Obožavam”, a Žanamari “Zakon”. “Kak ti nju nagovoriš na sve to? Svaka čast na toj pozitivi u obitelji”, “Baku na Euroviziju”, “Najdraža baka”, samo su neki od komentara.

Svoj nastup Katica je dodatno obogatila koreografijom, a odjevna kombinacija koju je odabrala identična je onoj Baby Lasagne iz Dore. Lasagna je, inače, ubrzo postao predmet kritika zbog sličnog outfita kao i prošlogodišnji finski predstavnik na Eurosongu koji je na sebi imao upečatljive zelene pufnaste rukave., piše direktno.hr