Buka mu ometala san pa dvojicu mladića izmlatio čekićem po glavama

Buka mu ometala san pa dvojicu mladića izmlatio čekićem po glavama

Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv državljanina Republike Hrvatske (55) zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju, u stjecaju s kaznenim djelom teške tjelesne ozljede.

– Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 55-godišnjak 25. veljače 2024., oko 1.00 sat, u mjestu Gabela Polje (Bosna i Hercegovina), u namjeri da liši života državljanina Republike Hrvatske (23) udario ga alatom više puta u predjelu glave, kao i da je u daljnjem napadu udario alatom državljanina Republike Hrvatske (19) u predjelu šake nanijevši mu tešku tjelesnu ozljedu. 

Sudac istrage nadležnog Županijskog suda u Dubrovniku odredio je istražni zatvor protiv okrivljenog 55-godišnjaka, u trajanju od mjesec dana, zbog osobite okolnosti koje upućuju na opasnost od ponavljanja kaznenog djela – objavljeno je na stranicama DORH-a. 

Podsjetimo, policija je jučer izvijestila kako se muškarca tereti kako je dvojicu mladića udarao čekićem jer je bio revoltiran zbog buke koja mu je ometala san. , piše dalmatinski