Sjećate se malog Miše iz Žikine dinastije? Pogledajte kako izgleda 40 godina od uloge koja ga je obilježila!

Sjećate se malog Miše iz Žikine dinastije? Pogledajte kako izgleda 40 godina od uloge koja ga je obilježila!

Mihailo Jevtić utjelovio je Mišu Pavlovića u filmu “Žikina dinastija” kada mu je bilo samo osam godina, a danas mu je 48.

“Žikina dinastija” i danas je jedan od omiljenih ostvarenja regionalne kinematografije, a dogodovštinama Žike i Milana mnogi se smiju kao da filmove gledaju prvi put.

I dalje se priča i o ostalim likovima, a ono po čemu je ostao obilježen dio “Kakav deda takav unuk” je definitivno lik malog Miše Pavlovića, koji je sa svojim djedom Živoradom Žikom Pavlovićem prolazio kroz brojne avanture.

Mihailo se pojavio u još nekoliko televizijskih uloga, od kojih je najznačajniju ostvario u seriji “Sivi dom”, dobio je i kazališne angažmane, ali je poslije nekoliko godina odlučio napustiti glumačku scenu.

Danas mu je 48 godina i bavi se glazbom te izradom web stranica i aplikacija. Završio je srednju elektrotehničku školu Nikola Tesla i nižu muzičku Kosta Manojlović u Zemunu. Upisao je akademiju koju je napustio tijekom druge godina studija. Od instrumenata svira violinu, klavir i gitaru., piše showbuzz.hr

FOTO: FACEBOOK