Zaposlenica na kruzeru otkrila zbog kojeg 18+ detalja može odmah dobiti otkaz

Zaposlenica na kruzeru otkrila zbog kojeg 18+ detalja može odmah dobiti otkaz

AMBER OLIVIA zaposlenica je na kruzeru koja je u viralnom videu objavljenom na TikToku odgovorila na pitanje koje joj stalno podstavljaju, a zatim objasnila kojih se pravila zaposlenici moraju pridržavati.

“Mogu li članovi posade kruzera otići na spoj ili razvijati odnose s putnikom ili gostima?” glasi pitanje koje je zanimalo njezine pratitelje., prenosi index.hr

“Dakle, ovo je pitanje koje mi ljudi najčešće postavljaju, a odgovor je – ne. Ovo je najveće “ne” u ugovoru ikada. Ako to učinite, dobit ćete otkaz. Ako saznaju, a vjerojatno bi saznali jer su kamere posvuda. Zašto riskirati?” rekla je. 

Objasnila je kako je bilo situacija u kojima je poželjela izaći s gostom, no kako to nije učinila jer nije vrijedno riskiranja posla. 
“Naravno, događa se…” 
Objasnila je i kako se osoblje potiče na druženje, no da nije dopušteno da ih se vidi “kako odlaze u nečiju kabinu”, ali i da se takve situacije događaju. 
“Naravno, događa se. I znam ljude koji su to učinili. Neću nikoga imenovati, ali događa se. A je li to dopušteno? Ne, ne, ne, ne…”, otkrila je. 
Objasnila je da, ako poželi dovesti dečka na kruzer, o tome mora unaprijed obavijestiti menadžment: “Ako vas netko vidi kako ulazite i izlazite iz nečije kabine, mogli bi vas prijaviti, postavljat će se pitanja. Dakle, morate ih obavijestiti unaprijed da ne bi došlo do zabune.” 
A što se tiče odnosa među zaposlenicima, Amber je u komentarima otkrila kako u tom slučaju nema zabrana.