Dalmatinka niskog rasta kritizirala nastup Let 3: ‘Ne znam koji novci bi me motivirali da budem dio te sprdnje!‘

Dalmatinka niskog rasta kritizirala nastup Let 3: ‘Ne znam koji novci bi me motivirali da budem dio te sprdnje!‘

Marina Mustapić iz doline Neretve, iako osoba niskog rasta, vedra je i optimistična osoba, koja radi, vozi automobil i živi život punim plućima.

– To je moj indetitet kojeg s ponosom nosim. Moja visina/moja nizina su moj blagoslov i moja snaga. Znam da sam izabrana da to nosim jer ja to mogu – rekla je jednom prilikom Marina koja se osvrnula i na sinoćnji nastup riječke grupe Let 3 na Dori.

– Svaki put me zaboli i štrecne u srcu kada vidim da se osobe niskog rasta koriste u svrhu “cirkusa”, privlačenja pažnje ili scenskog nastupa sa efektom “sprdnje”. Naravno uvelike je tu i do samih osoba niskog rasta što sebi to dozvoljavaju. Ne znam koji novci bi me motivirali i potaknuli na to.

I nisam konzervativna nego se sutra sa istim tim osobama šprda, a sami su to svojim pristankom i postupkom dozvolili. Svi će reci kako su slatki, preslatki, a iza leđa im se smijati. Da sam ja na sve pristajala što mi se nudilo, danas bi vjerojatno bila putujući cirkus, ovako sam selo. I paše mi! – napisala je Marina na Facebooku., prenosi slobodna dalmacija