Splitska pjevačka zvijezda prisjetila se pokojnog oca, koji bi sada bio posebno ponosan na nju: “Uvijek je govorio da mu je najveća želja…

Splitska pjevačka zvijezda prisjetila se pokojnog oca, koji bi sada bio posebno ponosan na nju: “Uvijek je govorio da mu je najveća želja…

Antonia Dora Pleško posvetila je objavu svojem pokojnom ocu na njegov rođendan, a otkrila je i da je ostvarila njegovu veliku želju.

Mladu splitsku pjevačicu Antoniju Doru Pleško (25) uskoro ćemo gledati i u showu “Tvoje lice zvuči poznato”.

Vijest o sudjelovanju u popularnom showu Nove TV objavila je na za nju posebno važan datum – rođendan njezina pokojnog oca Damira, koji je preminuo u kolovozu 2020. godine.

Tim se povodom oglasila i u pričama na Instagramu, gdje je otkrila što je njenu ocu bila velika želja.

“Mom tati bi danas bio 51. rođendan… Uvijek je govorio da mu je najveća želja da budem u TLZP-u jer je smatrao da mi je tu mjesto. Sigurno je sada sretan i emotivan i ima najljepši rođendanski poklon. Volim te najviše na svitu i I’m gonna make you so proud”, napisala je Antonia uz crno-bijelu fotografiju na kojoj se grli s ocem.

FOTO: INSTAGRAM

Antonia je za naš portal otkrila kako je reagirala kada je pozvana da sudjeluje u showu “Tvoje lice zvuči poznato”.

”Poziv za show me iznenadio jer sam nekako to priželjkivala godinama i znala sam da moram biti tu. Nisam se premišljala o pristanku ni sekunde”, rekla nam je mlada Splićanka.

”Jako sam uzbuđena zbog ovog projekta. Ostvario se dio mojih dječjih snova i mislim da će mi ovaj show donijeti super stvari”, istaknula je.

Podsjetimo, Antoniju je domaća publika prvi put upoznala 2009. godine, kada se natjecala u popularnom showu Nove TV Supertalent.

Tada joj je bilo samo 10 godina, a svojim iznimnim glazbenim talentom očarala je žiri i publiku te je natjecanje završila u samom finalu. Nazivali su je malenom Lizom Minelli, splitskim čudom od djeteta, dobila je čak i ulogu u holivudskoj seriji.

U Supertalent se vratila i 2017. godine, a iako je došla samo kao pratnja prijateljici Loreni Bućan, na kraju je i sama nastupila te je dobila zlatni gumb.
I tada joj je pobjeda u showu izmakla za dlaku, no njezina je karijera nakon toga doživjela strelovit uspon.

Od tada je Antonia nastupala i na popularnim domaćim festivalima, natjecala se i na Dori, izbacila nekoliko pjesama i spotova, a osim glazbom pozornost javnosti danas privlači i svojim izgledom., piše showbuzz.hr

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM