Maser u Podgori gurao prste u spolovilo maloljetne klijentice. Uvjetno je osuđen

Maser u Podgori gurao prste u spolovilo maloljetne klijentice. Uvjetno je osuđen

FOTO: Image by Angelo Esslinger from Pixabay

MASER jednog hotela u Podgori danas je na Općinskom sudu u Splitu osuđen na uvjetnu kaznu zatvora zbog spolnog zlostavljanja svoje maloljetne klijentice. Pravni je to epilog zločina koji se dogodio još u srpnju 2017. godine.

Kako stoji u presudi, tada 29-godišnji fizioterapeutski tehničar M. P. radio je kao maser u wellnessu hotela u koji je 16-godišnjakinja došla sa svojom majkom, koja je rezervirala masažu za njih dvije. Maloljetnicu su zatim uputili u prostoriju u kojoj je radio M. P. te je s njim ostala sama.

Nakon 15 minuta masaže leđa M. P. je počeo masirati i dodirivati njene grudi, na što je ona, navodi se, u šoku nekoliko puta ponovila da želi normalnu masažu.

Tvrdio da nije kriv, sud povjerovao svjedocima

Maser ju je zatim, “u nakani zadovoljenja svog spolnog nagona, bez njenog pristanka, za vrijeme masaže dirao po golim grudima i ljubio po vratu, a potom s nje skinuo kupaće gaćice te joj raširio noge i počeo je rukom dirati po vagini, da bi u jednom trenutku prodro prstima u njenu vaginu i istima penetrirao te je s navedenim radnjama prekinuo tek kada je oštećena počela vrištati, a nakon čega je napustio prostoriju za masažu”, navodi se.

Kada je djevojka počela vrištati, M. P. je na nju bacio ručnik i otrčao iz prostorije za masažu. Voditeljica wellnessa o incidentu je obavijestila direktoricu hotela, koja je prva ispitala žrtvu, a zatim je to još jednom učinila i u prisutnosti njenih roditelja.

Iako se M. P. pred sudom izjasnio da nije kriv i tvrdio da žrtva laže, sud je u cijelosti povjerovao žrtvi i svjedocima te ga osudio na kaznu zatvora od jedne godine u koji neće ići ako u roku od tri godine ne počini novo kazneno djelo. Također je dužan nadoknaditi troškove postupka, i to u iznosu od 1500 kuna., doznaje index.hr