Irena iz ‘Ljubav je na selu’ nam otkrila: ‘Mit je ono što kažu za Afrikance. Fondi gledam dušu’

Irena iz ‘Ljubav je na selu’ nam otkrila: ‘Mit je ono što kažu za Afrikance. Fondi gledam dušu’

Hrvatsko vjenčanje pomaknuli su za ožujak, no to će ionako biti samo ručak, a svog Bobolita Irenalita dočekuje s novom frizurom

Fondo i ja smo sve bolje i bolje. Smijemo se komentarima na društvenim mrežama. Ljudi su smiješni jer misle da je mit o crncima i ‘barakudama’ istina. Neznalice su za neke stvari o ljubavi. Kad dođete u neke godine, gledate dušu, a ne izgled i ‘barakudu’.

Govori nam to bez zadrške Irena Slopšek, bivša kandidatkinja ‘Ljubav je na selu’, koja mjesec dana broji do suprugova dolaska u Hrvatsku.

– Fondo je još u Keniji. Krajem trećeg mjeseca bi trebao na avion za Zagreb. Sad čekam papire o prebivalištu, zdravstvenom osiguranju, nekažnjavanju… da odnesem u podružnicu za strance – kaže Irena., prenose 24sata

24sata

Fondo voli plavuše

Dok željno iščekuje dragog, Zagrepčanka se prepustila u sigurne ruke svoje kume i kolegice iz ‘Ljubav je na selu’.

– Fondi se nije svidjela moja boja kose jer puno Afrikanaca voli plavuše. Zato me Ines Petrić dobro sredila u subotu. Za svoj me rođendan počastila pramenovima i šišanjem – otkriva nam Slopšek.

Dragog je odmah obavijestila o novom imidžu. Poslala mu je fotografije na kojima pozira s novom frizurom, a malo je reći da se oduševio.

– Vidiš li kako si lijepa? Tvoje lice odražava ljepotu tvog srca – napisao je Fondo Ireni u poruci, koju nam pokazala.

Ljubav joj iskazuje i tepajući. Ona je njegova Irenalita, a on njezin Bobolino. Obožava i Ireninu kujicu Leu, koju naziva bebom. 

Par je, nakon vjenčanja u Kamerunu, na Valentinovo trebao imati i ono u Hrvatskoj. No umjesto raskošne zabave, Irena i Fondo odlučili su imati skromni ručak s obitelji i prijateljima, a sav novac namijenjen za svadbu darovati Bahri Zahirović za kupnju doma.

– Ljubav cvate. Ručak ćemo imati kad Fondo dođe u Zagreb – rekla nam je Irena.

Drugo, hrvatsko vjenčanje, htjela je organizirati na Dan zaljubljenih jer bi tad imala dva razloga za slavlje.

– Tad je mojoj kumi Ines Petrić rođendan i super bi bilo sve svađe kandidata 16. sezone ‘Ljubav je na selu’ pretvoriti u lijepu ljubavnu i prijateljsku priču – objasnila nam je ranije Slopšek te dodala kako sve ovisi o papirima koje Fondo mora dobiti od hrvatske ambasade, a koji potvrđuju da u Hrvatskoj nije kažnjavan.

Vjenčanje organizira kuma

Organizaciju je prepustila u sigurne ruke njezine kume Ines Petrić i djeveruše Bahre. Ines je trebala biti zadužena za prostor, a Bahra za pripremu čokoladne torte.

– A pjesme? Kuma želi pjesmu ‘Ti’ od Doris Dragović. Ja volim veselo, uvijek mi je želja bila da mi na svadbi sviraju Soul Fingersi i voljeli bismo pjesmu ‘Walking On Sunshine’. Fondo ima svoju pjesmu ‘Tika Makanisi’ koju stalno pjeva – govorila nam je Irena.

Prvo vjenčanje simpatične Irene i Fonda bilo je kod matičara. Ceremonija je bila drugačija nego kod nas. Malena i, kako nam je ranije otkrila, slatka.

Svi su pričali francuski, jedan od službenih jezika te države u središnjoj Africi, pa ništa nije razumjela. Samo je govorila ‘da, da’ na engleskom, koji matičar nije znao. Ireni je kum bio Fondov stric, s kojim se najviše povezala.

Tijekom vjenčanja morala je potvrditi poštuje li tamošnja pravila, da muškarac može imati više žena. Poslije ceremonije mladenci su s 20-ak gostiju otišli na ručak u restoran.

Htjela je Fonda dovesti kući u Dubravu, ali joj majka nije dopustila. To je nije obeshrabrilo, nego naprotiv, počela je tražiti stan u kojemu bi mogli započeti svoju ljubavnu priču. Ako ljubav s Fondom ne uspije, spremna je i vratiti se u ‘Ljubav je na selu’.

storyeditor/2024-01-12/WhatsApp_Image_2024-01-12_at_11_18_34.jpeg