Bivša zvijezda osamdesetih otkrila zašto je na vrhuncu slave pobjegla u Ameriku: ”Bilo je nepodnošljivo…”

Bivša zvijezda osamdesetih otkrila zašto je na vrhuncu slave pobjegla u Ameriku: ”Bilo je nepodnošljivo…”

Marina Perazić otkrila je zašto je na vrhuncu svoje slave napustila Hrvatsku i otišla u New York, slušali smo je u grupi Denis & Denis.

Marina Perazić bila je jedna od glavnih zvijezda Jugoslavije, a svi su je upoznali u grupi Denis & Denis. Hitovi ”Program tvog kompjutera” i ”Soba 33” pjevuše se i danas, no u danima najveće slave Marina je napustila Hrvatsku i odselila u New York.

Tu je odluku donijela jer, kaže, bilo joj je nepodnošljivo.

”Moj odlazak u NY uslijedio je nakon 5 godina izuzetno intenzivne karijere, u trenutku kada sam se osjećala potpuno ‘ispražnjenom’, a prije svega, očajnom što sam potpuno izgubila svoju privatnost. Bila sam željna slobode, kretati se ulicama potpuno nezapaženo, raditi ono što želim, a ne ono što sam mislila da moram da bih održala karijeru! NY je došao kao spas, kao blagoslov za moju iscrpljenu dušu. Nisam se planirala zadržati baš tako dugo, osam i pol godina, ali sam se odmah zaljubila u taj neodoljivi grad i posvetila se sebi. Nakon završenog fakulteta, uspješne karijere i tri godine ‘njujorške slobode’, došlo je vrijeme za majčinstvo koje sam jedva dočekala i u kojem sam istinski uživala u svojim zrelim tridesetima”, rekla je za Scenu.

Nastupala je s Davorom Toljom, a otkrila je i zašto svoju suradnju nisu nastavili.

”Davor i ja više nismo bili na istoj valnoj duljini. Imali smo potpuno drugačije viđenje kakve bi pjesme trebali pjevati u budućnosti. On je težio nešto komercijalijem izražaju (ili zvuku?!), a ja sam željela da nastavimo biti autentični, pomalo neobični, da se ne uklapamo u neki mainstream klišej. Naši putevi su se jednostavno morali razdvojiti.”

U New York je preselila sa suprugom benda EKV Ivanom Feceom Firčijems kojim je dobila i dvije kćeri, Lunu i Miju. Mia se bavi dizajnom i stoji iza brenda KONObyMK, a Luna se okrenula manekenstvu, nakon što se okušala i u glazbi i sudjelovala u talent showu “Prvi glas Srbije”.

Dok je živjela u Americi, pet je godina bila instruktorica zumbe, a danas tu i tamo nastupa te pjeva hitove koji su ju proslavili.