Danijela Dvornik otkrila pravu istinu o posjetu Filipinima: ‘Kao da nigdje nisam ni bila’

Danijela Dvornik otkrila pravu istinu o posjetu Filipinima: ‘Kao da nigdje nisam ni bila’

Danijela Dvornik redovito je svoje pratitelje na Instagramu izvještavala kako uživa u odmoru. Naime, nekoliko je tjedana s prijateljicom bila na egzotičnim Filipinima, a sada se vraća u svoju životnu rutinu čemu se i veseli. 

“Stvarno mi je vrijeme da se stavim u red, rad i disciplinu. Što bi stari ljudi rekli ‘pustila se mala od kraja’. Ali, samo da znate, krenula sam. Počelo je sa manikurom, pedikurom, depilacijom, maskama za lice i kosu, kremama za tijelo”, piše Danijela u objavi.

Objasnila je kako “ne može ni u polje zapuštena”. “Jelovnik sa reduciranom prehranom je spreman.Povratak u trening se očekuje idući tjedan, to jedva čekam”, dodala je Danijela. 

Rekla je kako već sada izgleda kao da nigdje nije bila. Tako se našalila s pratiteljima koji su joj poručili da ne priča gluposti te da izgleda fenomenalno za svoje godine. 

Jedva čeka povratak u rutinu 

“Čak se i vrijeme pobrinulo da ne doživim šok kad se vratim iz ljeta u zimu, pa je zadnjih dana vrijeme k’o pravo proljeće”, dodala je. Danijela je na prethodnim objavama otkrila kako joj je mjesec dana na predivnim Filipinima prošlo zaista brzo. 

“Blistaš! Ne treba ti ništa” i “Malo si stroga prema sebi”, samo su neki od komentara na koje je udovica pjevača Dina Dvornika odgovorila emotikonom koji plače od smijeha. , prenosi direktno