Slomio joj je srce: Dečko ju je ostavio na Valentinovo jer je pojela previše na večeri!

Slomio joj je srce: Dečko ju je ostavio na Valentinovo jer je pojela previše na večeri!

Ne zna je li problem u njoj i kako to može popraviti

Jedna žena ostala je slomljena nakon što je ”ljubav njezina života” – njezin dečko prekinuo s njom na Valentinovo jer je navodno previše pojela na romantičnoj večeri. Ova 27-godišnjakinja bila je s njime u vezi sedam mjeseci prije nego što je prekinuo s njom nedugo nakon što ga je častila večerom u njihovu omiljenom restoranu, piše Mirror.

Objasnila je kako je htjela počastiti svog dečka lijepim obrokom prije nego što odu k njoj u stan gdje su trebali pojesti desert i popiti piće, ali on ju je na kraju ostavio nakon što je vidio koliko je pojela u restoranu.

Obraćajući se Redditu, rekla je: “Visoka sam 175 centimetara i teško mi je održati težinu od najmanje 56 kilograma, što je minimum za moju visinu da ne budem premršava. Nemam problema sa zdravljem, samo imam jako brz metabolizam i moram paziti da jedem dovoljno. Moj dečko također je vrlo vitak, visok oko 183 centimetara i ima oko 65 kilograma, ali nema veliki apetit. Stoga smo se uvijek šalili kako ja moram jesti više (i češće) od njega, ali do našeg spoja za Valentinovo nisam mislila da je to problem.”

Sve je dobro počelo… Ispričala je kako joj je kupio divno cvijeće i jako slatku čestitku prije odlaska u restoran. Zauzvrat mu je dala Apple Watch, nešto što je stvarno želio.