Ovo su nove poruke iz mobitela Josipe Rimac: ‘Ti si opičena’; ‘Kako neću popi***ti, nauči…’

Ovo su nove poruke iz mobitela Josipe Rimac: ‘Ti si opičena’; ‘Kako neću popi***ti, nauči…’

Nekadašnja zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Šibeniku Snježana Bajan jako je htjela napredovati na višu poziciju uz pomoć Josipe Rimac, po novome Plesić, vidljivo je iz novih poruka koje je objavio Jutarnji list.

“Jesi li sve poduzela da ja dobijem ono gori što zaslužujem? Samo i isključivo očekujem da ti to riješiš. Možeš i sad si u prilici” … “Ja kad odem gori, 24 sata sam tvoja” … “Zakaži mi kod Plenkovića da mu ja kažem”, samo su neke od skoro 1800 poruka koje je od 2016. do 2019. Bajan uputila tadašnjoj saborskoj zastupnici HDZ-a, kasnije državnoj tajnici, Josipi Rimac, piše Jutarnji.

Rimac je povremeno odgovorila na njezine poruke s “hoćuuu”, a kad ju je zatražila da je vodi premijeru odgovorila je “Ti si opičena”.

Bajan je tražila od Rimac da je pogura na poslu. I dalje radi u DORH-u, s mjesta zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Šibeniku odlukom Državnoodvjetničkog vijeća premještena je za zamjenicu općinskog državnog odvjetnika u Zagrebu, u Građanski odjel.

“Kako neću pop**diti, otvorila sam ti prostor kao nikome… u životu nauči za koga trebaš, a za koga ne trebaš skočiti”… “Upri, upri, upri, upri”… “Molim te, Jope, odradi to, pritisni Jope. Ne je*u ako ih se ne pritisne, čuvaju za odabrane”, slala je Bajan u poruka Rimac.