Sjećate li je se? Bila je jedna od omiljenih domaćih voditeljica, a danas živi potpuno drugačijim životom

Sjećate li je se? Bila je jedna od omiljenih domaćih voditeljica, a danas živi potpuno drugačijim životom

Bivša TV voditeljica Mirna Berend bila je jedno od prepoznatljivih televizijskih lica tijekom 90-ih godina, a danas se bavi potpuno drugim poslom. Nedavno je viđena u javnosti, a nakon 20 godina vratila se u rodni kraj.

Mirna Berend (58) smatrala se jednom od domaćih najpoznatijih televizijskih voditeljica tijekom 90-ih godina, a danas živi daleko od kamera i svjetla reflektora te se u javnosti pojavljuje u rijetkim prilikama. 

Posljednji put viđena je na proslavi 53. rođendana kultnog zagrebačkog kluba Saloon prošle godine. Ona i voditelj te glumac Tarik Filipović proglašeni su kumovima tog kluba na Tuškancu, a ključeve su im predali članovi Novih fosila Sanja Doležal, Marinko Colnago i Vladimir Kočiš Zec.

– Kumovi se pomno biraju među onima koji su u Saloon dolazili u vrijeme dok još nisu bili poznate face, ružili do fajrunta i ostavljali dušu i tijelo na plesnom podiju – objasnio je vlasnik Maro Srezović

Bivša voditeljica rekla je tada kako je prvi put u Saloonu tulumarila 1986. godine, a te godine je i počela raditi na televiziji. – Presretna sam i zahvalna Vlahi i Mari na ovoj divnoj tituli. Vlaho mi je kao drugi tata, pola sam života provela u Saloonu. Usprkos tome što je razrušen i s mržnjom slomljen, Saloon je ostao Saloon. Našu ljubav, zajedništvo i mladost koju smo ondje proveli ne može pokvariti nijedan razbijač – dodala je.

– U Saloonu si uvijek znao koga ćeš sresti, a ja sam imala svoju poziciju na šanku – uz smijeh se prisjetila. 

Nakon što se oprostila od voditeljskog posla, Mirna se iz Zagreba nakon više od 20 godina preselila u rodnu Petrinju. Tamo živi daleko od očiju javnosti i bavi se proizvodnjom kozmetike i dizajniranjem nakita koji reklamira na svom Instagram profilu., piše večernji