Nives objavila svoju fotku iz mladosti, kaže da samu sebe nije prepoznala: ”Bile su mi potrebne tri minute intenzivnog buljenja…”

Nives objavila svoju fotku iz mladosti, kaže da samu sebe nije prepoznala: ”Bile su mi potrebne tri minute intenzivnog buljenja…”

Nives Celzijus pokazala je svoju fotografiju iz mladosti na kojoj se jedva prepoznala, biste li ju vi primijetili na prvu?

Nives Celzijus gledala je galeriju iz prošlosti koja je sadržavala fotografije poznatih s jedne zabave u kultnom zagrebačkom ”Saloonu”, a na jednoj od fotografija samu sebe nije prepoznala., piše showbuzz.hr

Na svojoj priči objavila je fotografiju dvije djevojke koje plešu, a jedna od njih poprilično je uživala u atmosferi, no kosa joj je sakrivala veći dio lica.

Zbog toga se ni sama Nives nije prepoznala, a onda je napisala:

”Bilo mi je potrebno tri minute intenzivnog buljenja u ovu fotku da shvatim da sam ova cura u trapkama, JA”.

  • NE, UOPĆE NE LIČI!

UKUPNO GLASOVA:

Inače, ”Saloon” je bio poznato mjesto okupljanja poznatih, a prije nekoliko dana podijeljenje su i arhivske fotografije s 39. rođendana 2009. godine na kojima su bili Alka Vuica koja je bila i kuma kluba, Stephan Lupino, Silvio Marić i Robert Prosinečki, Vedran Mlikota, Rajko Dujmić, Super Silva, kao i pokojni zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Saloon je inače prošle godine proslavio 53. rođendan, a novi kumovi postali su Mirna Berend i Tarik Filipović.