Nina Bandić iz ‘Života na vagi’ pokazala vitku figuru, pohvalila ju Marijana Batinić: ‘Te noge…’

Nina Bandić iz ‘Života na vagi’ pokazala vitku figuru, pohvalila ju Marijana Batinić: ‘Te noge…’

Nakon što je izgubila više od 60 kilograma u showu ‘Život na vagi‘, Sinjanka Nina Bandić pohvalila se na svojim društvenim mrežama novim izgledom.

Pozirala je u smeđoj, kožnoj suknji i kaputu, a na licu je nosila sunčane naočale. No, svoj osmijeh nije mogla skriti.

FOTO: INSTAGRAM

Brojni su joj udijelili komplimente, a među njima našla se i voditeljica Marijana Batinić.

– Te noge – poručila je Nini i dodala emotikon vatrice.

– Nina, baš si predivna. Bila si i od prvog dana – napisao je obožavatelj u komentarima.

Nedavno se počastila putovanjem u Međugorje. Nasmiješena je pozirala ispred crkve, a pohvalila se svojom vitkom figurom i dugim nogama.

24sata

Inače, Nina je na prvom vaganju imala 136,2 kilograma, a u finalnom vaganju izgubila je 62,3 kilograma, što je čak 45,7% tjelesne mase. Nakon posljednjeg treninga u showu nastavila je voditi zdrav život i izvan kamera, zavoljela je šetnje pa sada dnevno šeta i do 40 km.

– Koračajući ovim putem, osim što izgubiš višak kilograma, upoznaš ljude koji ti svojim znanjem, strpljenjem, ljubavlju i predanošću pokušaju olakšati svaku sekundu tvoje borbe. Hvala mojoj dragoj Martini što je bila ustrajna i naučila me kako se zdravo hraniti i da se od zdravih namirnica mogu napraviti čarobna jela. Hvala ti što si i nakon emisije tu uz mene i pomažeš mi u borbi iz dana u dan – napisala je Nina u jednoj objavi., prenose 24sata