Ana Uršula Najev o ljubavnom životu: ‘Neka ostane ovako dok se ne udam. Jako sam sretna!’

Ana Uršula Najev o ljubavnom životu: ‘Neka ostane ovako dok se ne udam. Jako sam sretna!’

Splitsku glumicu Anu Uršulu povezuju s glazbenikom Farisom Pinjom, a ona je sada komentirala glasine o njihovoj vezi

– Ja i dalje biram još ne govoriti o svojem privatnom životu zato što mislim da se o njemu piše kada ja govorim i ne govorim. Izabrat ću ne otkrivati ništa i taj dio intime sačuvati za sebe. Ako pročitate i moje prijašnje intervjue, ja zapravo nikada nisam govorila o svom ljubavnom životu. Voljela bih da tako i ostane dok se ne udam – rekla je za Večernji list.

No bez obzira što svoj privatni život želi držati u privatnosti, komentirala je kako se osjeća po pitanju ljubavi.

– Jako sam sretna! – rekla je kratko te dodala da se ljubav dogodi onda kada ju najmanje čovjek očekuje.

–  Kada se čovjek najmanje nada, dogode se najljepše i najružnije situacije u životu. Ni na ružne situacije čovjek nije spreman. I one dođu odjednom, baš kao i lijepe. Mislim da je lijepo i plodonosno maštati i vizualizirati željenu budućnost, a i ona poslovica ‘Kako zračiš, tako i privlačiš’ nije zaludu – zaključila je. 

Inače, glasine o njezinoj vezi s glazbenikom krenule su u prosincu prošle godine, kada su objavili i zajedničku fotografiju s Adventa pa nastupali u splitskom kafiću.

24sata

Faris je tu večer pjevao hit Olivera Dragojevića ‘Što to bješe ljubav’, a Najev je otpjevala pjesmu ‘Moja posljednja i prva ljubav’ Tereze Kesovije.

Prisjetimo se, nedavno je glumica imala samostalni koncert u Kontesi, a iz publike ju je bodrio Faris. Fotografije su podijelili na društvenim mrežama. 

24sata