Dr. Vukušić: “Bal vampira” koji priređuju u subotu – jedan od posljednjih činova drame koju duboka država već godinama režira

Dr. Vukušić: “Bal vampira” koji priređuju u subotu – jedan od posljednjih činova drame koju duboka država već godinama režira

Dr. Herman Vukušić oglasio se na fb-u:

SUBOTNJI BAL VAMPIRA

Ove subote jedan dio saborske oporbe, a koji čini vlast u jednom od najprljavijih gradova u Europi, poziva građane Hrvatske na “otpor” povodom izbora Ivana Turudića za glavnog državnog odvjetnika.

Glavni organizatori ovog skupa su Peđa Grbin, pravnik bez gotovo jednog radnog dana u struci, Sandra Benčić, prostakuša (rabim ovaj termin temeljem njezinih javnih izjava) kojoj se diplomski rad izgubio u bespućima sveučilišnih arhiva i neizostavna Ivana Kekin, psihijatrica kojoj niti njezina struka često ne može pomoći u kontroli agresivnih javnih nastupa.

U to kolo se uvezao i Fejker sa Pantovčaka, odnedavno wannabe desničar, a koji je za svojeg premijerskog mandata slao specijalce na branitelje, iza očiju struke i javnosti donio pravilnik po kojem maloljetna djeca mogu mijenjati spol, državnim zrakomlatom privatno obilazio Lijepu Našu, a sve to dok mu je iza leđa njegov prvi suradnik kokošario na dnevnicama.

Dream team za spas Hrvatske, nema što.

Nego, ako su navedena gospoda toliko sigurni u svoju popularnost i opravdanost skupa, zašto nisu za mjesto okupljanja izabrali Trg bana Jelačića?

Zato jer niti jedan od svih medija koji im već danima daje vjetar u leđa ne može od par stotina proizvesti par desetaka tisuća ljudi.

Ovo, kako kaže jedna moja cijenjena kolegica, nije prosvjed, već politički skup potpuno istrošene i nesposobne ekipe čije vrijeme je prošlo, kako u Hrvatskoj tako i u Zagrebu.

A ovaj “bal vampira” koji priređuju u subotu samo je jedan od posljednjih činova drame koju duboka država već godinama režira u Hrvatskoj.

P.S.

Interesira me kako će reagirati ako im netko od eventualnih protuprosvjednika ukaže istu razinu ljubaznosti koju njihovi sljedbenici imaju za molitelje na trgovima?