Žena (36) godinama vrijeđala i tukla jadnog muža (43). Uhićena je

Žena (36) godinama vrijeđala i tukla jadnog muža (43). Uhićena je

Agresivna žena sklona alkoholu godinama je maltretirala i tukla jadnog supruga u Varaždinu.

No, konačno je udaljena iz zajedničkog kućanstva, a prijeti joj i višegodišnji zatvor nakon što su varaždinski tužitelji protiv nje podignuli optužnicu zbog počinjenih kaznenih djela nasilja u obitelji i tjelesne ozljede.

“Okrivljenu 36-godišnjakinju tereti se da je od početka 2021. do prosinca prošle godine u obiteljskoj kući u jednom mjestu u Varaždinskoj županiji, teško kršila propise o zaštiti od nasilja u obitelji.

Gotovo svakodnevno, pod utjecajem alkohola, grubo je vrijeđala i omalovažavala svojeg 43-godišnjeg izvanbračnog supruga te bacala na njega razne predmete”, otkrivaju varaždinski tužitelji.

Kap koja je prelila čašu muževa strpljenja zbila se lani u prosincu kad ga je istukla te mu nanijela tjelesnu ozljedu. Policija ju je uhitila, a odvjetništvo provelo brzu istragu i ovih dana protiv agresivne gospođe podiglo optužnicu.

“Državno odvjetništvo odredilo je okrivljenici mjere opreza udaljenja iz doma i zabrane približavanja i uspostavljanja ili održavanja veze sa 43-godišnjakom”, naglasili su varaždinski tužitelji, piše Danica.hr.