Trudnica u bolnici napala portira: ‘Šta glumiš majmune, puši ku*ac!’

Trudnica u bolnici napala portira: ‘Šta glumiš majmune, puši ku*ac!’

Trudnica Karla (33) počinila je incident u bolnici nakon što je došla na vađenje krvi.

Policija ju je morala privesti, a sutkinja ju je osudila zbog remećenja javnog reda i mira. Prema presudi, sve se dogodilo u rujnu u 11.20 sati u Zagrebu, u krugu bolnice Petrova 3, Zavod za transfuzijskiu medicinu.

Narušavala je javni red i mir na način da je vikala i galamila na čuvara parkirališta riječima: „Šta koji ku*ac glumiš idiote jedan, diži tu rampu“, a nakon čega je ostavila vozilo i otišla vaditi krv, navodi se u presudi.

Karla sve opovrgava. Kaže kako je bila u sedmom mjesecu trudnoće te je došla izvaditi krv.

“Došla sam do rampe i zamolila portira da me pusti, ali nije htio. Kad je podigao rampu kako bi jedan automobil izašao, ja sam stisnula gas i ušla. Zadržala sam se 7 minuta i kad sam se vratila, tamo su već bili policajci”, rekla je Karla.

Kazna 50 eura

No, portir svjedoči da ga je vrijeđala čim je došla. Rekla mu je ‘digni idiote rampu’, a kad ju je pitao je li dobrovoljni darivatelj krvi, odbrusila mu je ‘šta te boli ku*ac’, tvrdi portir.

“Nakon toga je jedan automobil trebao izaći pa sam digao rampu, a ona je to iskoristila i ušla. Kasnije se vraćala prema rampi, stala i rekla: ‘Diži tu rampu majmune, koji ku*ac glumiš idiote jedan, idi u pi*ku materinu, puši ku*ac’.

Izgovorila je i još niz drugih prostota. Tamo su bili policajci koji su je pokušali smiriti, međutim ni oni u tume nisu uspjeli”, ispričao je portir na sudu.

Sutkinja je trudnicu proglasila krivom i osudila na 50 eura kazne zbog remećenja javnog reda i mira. Presuda je nepravomoćna., doznaje danica