Kraljica naše dance scene prije nekoliko godina doživjela je bankrot: ‘Sve što sam radila nije prepoznato’

Kraljica naše dance scene prije nekoliko godina doživjela je bankrot: ‘Sve što sam radila nije prepoznato’

Ella se ipak nikad nije zapravo prestala baviti glazbom, već se samo povukla kako bi odgajala  kći Rozi Etel.

Pjevačica Marinela Jantoš Ella (53) bija je jedna od najpoznatijih pjevačica devedesetih. Iako mnogi njezine hitove još uvijek rado slušaju i njezino ime je prepoznato, glazbenica je u nekom trenutku otišla iz Hrvatske jer od glazbe nije mogla živjeti. Naime, kratko je radila u Engleskoj kao konobarica i njegovateljica, a za Gloriju je sada ispričala razloge.

“Zato što sam upala u financijske probleme, a nažalost sve što sam radila u glazbi nije prepoznato. Nailazila sam na brojna zatvorena vrata. Devedesetih sam bila previše “zanesena”, bio je rat, prošli smo kroz grozan period s jedne strane, a opet predivan s druge. Jednostavno se nisam dobro snašla u svemu tome. Kad zagusti pomažem prijatelju u kafiću ili odem u London”, kazala je pjevačica.

Ella se ipak nikad nije zapravo prestala baviti glazbom, već se samo povukla kako bi odgajala  kći Rozi Etel.

Inače, Ella je krajem prošle godine u dvorani Boćarskog doma nastupila na drugom izdanju Happy festa. Kada je Ella stigla na pozornicu, DJ je greškom pustio pjesmu “Rano, rano” od Minee, ali greška je brzo ispravljena i Ella je zapjevala svoj hit “Iza ponoći”. – Bilo je baš dobro, sretna sam, bila sam pod stresom jer sam prva nastupala, pa što ću obući… Uvijek si čovjek misli hoće li zadovoljiti, ali zadovoljna sam. Publika je bila divna! Što da vam kažem – svijet je, vidite i sami kakav i jednostavno nam dobro dođe da se zabavljamo. Što god nas digne, dobrodošlo je, zar ne? – poručila je Ella kojoj je pripala čast da otvori koncert.

Marinela Jantoš Ella bila je dance zvijezda 90-ih godina i njezina pjesma “Iza ponoći” i danas je hit, a glazbenica sada živi na relaciji Hrvatska – Engleska. Na odlazak u Englesku prisilila ju je loša financijska situacija u kojoj se našla prije nekoliko godina kada je bankrotirala. 

A sada najavljuje i veliki Megadance party, koji će se 9. veljače održati u zagrebačkoj Areni, a na kojem će se na jednom mjestu okupiti najpoznatija imena hrvatske dance scene – ET, Colonia, Senna M, Minea, I Bee, Ella, Karma, Sandi, Alka Vuica, Šajeta, Vlatka Pokos, Mirjana (ex Mandi), Ilan Kabiljo, Denis & Denis, Vatrogasci, Dreletronic, Simplicia, te Groovetastic i Albina kao predstavnici nove dance scene.