Žena (67) u Karlovcu dva puta je zapalila kuću: Uhitili su je

Žena (67) u Karlovcu dva puta je zapalila kuću: Uhitili su je

Osumnjičena je prvi puta zapalila gornji kat kuće krajem srpnja prošle godine, drugi put je izazvala požar u prizemlju

Žena (67) otvorenim je plamenom u dva navrata izazvala požar kuće u vlasništvu muškarca (73), javlja karlovačka policija.

Policajci su izašli na teren po dojavi, a ispred kuće su zatekli ženu. Kriminalističkim istraživanjem uzroka i okolnosti nastanka požara policajci su je, zbog osnove sumnje da je žena podmetnula požar, uhitili iste večeri jer je dovela u opasnost tuđi život i imovinu. 

Žena je, 5. veljače, u ponedjeljak uvečer otvorenim plamenom izazvala požar u prizemlju kuće te izazvala opasnost za imovinu većeg opsega. Također je policija utvrdila da je osumnjičena krajem srpnja prošle godine u popodnevnim satima izazvala požar otvorenim plamenom na gornjem katu kuće i to za vrijeme dok se muškarac (73) nalazio u njemu, čime je izazvala opasnost za život i imovinu muškarca.

Osumnjičena je jučer 6. veljače predana pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnesena je nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom., prenose 24sata