Vlatka Pokos progovorila o traumi nakon smrti sestre, a otkrila je i zbog koga se ponovno odselila iz Hrvatske

Vlatka Pokos progovorila o traumi nakon smrti sestre, a otkrila je i zbog koga se ponovno odselila iz Hrvatske

Tvrdi da za nju u Hrvatskoj poslovnih i životnih prilika više nema, a u Irsku se zaljubila na prvi pogled

Nakon što je 2022. godine nekadašnja voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos (53) sve iznenadila povratkom u Hrvatsku i pronalaskom sezonskog posla u jednom hotelu u Splitu, čini se kako se ovdje nije ni namjeravala zadržavati dugo jer se sada odselila u Irsku, točnije u Dublin. 

Tvrdi da za nju u Hrvatskoj poslovnih i životnih prilika više nema, a u Irsku se zaljubila na prvi pogled.

– U Irsku me dovela i činjenica da ovdje živi meni najvažnija osoba na svijetu, moja najmlađa sestra Ljubica koja mi je najbolja prijateljica i oslonac, a prema kojoj imam pomiješane sestrinsko-majčinske osjećaje jer je 11 godina mlađa od mene. Nedavno sam izgubila moju sestru Mirjanu, kojoj ću posvetiti moj nastup. To je velika trauma s kojom se teško nositi – priznala je za Gloriju. Dodala je i da radi za svjetski poznati modni brend.

Još je krajem prošle godine zaintrigirala objavom na kojoj je napisala  “novi počeci”, što su neki pratitelji protumačili time da se ponovno odselila iz Hrvatske.

“Divno. A gdje vi radite?”, zanimalo je jednu njezinu pratiteljicu, na što joj je Pokos odgovorila: “Nisam u Hrvatskoj, hvala Bogu.”

Vlatka se 2022. godine vratila kako bi se natjecala u showu ‘Ples sa zvijezdama’, a nakon što je napustila natjecanje nije se vratila u Kanadu. Pokos je ostala u Hrvatskoj, a onda se otkrilo i kojim se poslom bavi. Pokos se tada, kako piše Slobodna Dalmacija, zaposlila u splitskom hotelu Ambasador. Vlatka je radila tijekom sezone na puno radno vrijeme, na tzv. concierge-usluzi., prenosi večernji