Slavna manekenka (70) pohvalila se rođendanskom fotkom u kupaćem kostimu

Slavna manekenka (70) pohvalila se rođendanskom fotkom u kupaćem kostimu

SLAVNA manekenka i poduzetnica Christie Brinkley nedavno je proslavila svoj 70. rođendan, a tim povodom objavila je na Instagramu niz fotki na kojima nasmijano pozira u kupaćem kostimu.

“Ovo su sedamdesete i nemate se čega bojati jer baš ovu godinu možete učiniti svojom omiljenom! Na vama je, u vašoj moći. Odaberite slavlje umjesto klonuća”, napisala je u objavi koja je prikupila

FOTO: INSTAGRAM

“Ne zaboravite spakirati svoje zubne proteze” 

“Znate što vam je činiti, vježbajte i pravilno se hranite, koristite kremu za sunčanje i ne sjedite pod stropnim svjetlima! Budite znatiželjni, istražujte i krenite u avanture, samo ne zaboravite spakirati svoje zubne proteze. Ozbiljno, smijte se i volite svom snagom… I obećavam da će sedamdesete biti u redu!”, dodala je. 

O izgledu i godinama

Podsjetimo, Christie se proslavila 70-ih i 80-ih godina i pojavila se na naslovnicama brojnih modnih časopisa. Nosila je revije poznatih dizajnera te je proglašena jednom od najljepših žena svijeta, a nedavno je progovorila o svom izgledu i godinama. 

“Želim prihvatiti određene bore. To je način na koji se približavam starenju. Mislim da su sedamdesete vrlo slične pedesetima jer je to vrijeme kada gledate i unatrag i unaprijed. Kao i kod navršenih 50 godina, marš do 70. imao je određenu težinu”, ispričala je., prenosi index.hr