Josipa ex Rimac: Uskok mi je nudio nagodbu. Ključan uvjet bio je da optužim Turudića

Josipa ex Rimac: Uskok mi je nudio nagodbu. Ključan uvjet bio je da optužim Turudića

Glavni urednik Nacionala Berislav Jelinić oglasio se na fb-u s najavom novog broja:

“Kad pomisliš da nema dalje, a ono… Uskok je 2021. planirao pritvoriti pa tužiti suca Turudića zbog sumnji da je za nagradu trebao osigurati ranije puštanje Inje Bašića iz pritvora.

Pred Josipu Pleslić stavili su debeli žuti fascikl s navodnim dokumentima protiv njega i od nje tražili da potvrdi te njihove tvrdnje.

Josipa Pleslić govori za Nacional: ‘Uskok mi je nudio nagodbu. Ključan uvjet bio je da optužim Turudića. Odbila sam, ne mogu lažno svjedočiti protiv njega’;

Otkrivamo što su Turudić i Mamić šaputali na prednjem sjedištu Mamićeva auta tik do željezničke pruge dok su bili pod nadzorom SOA-e i zašto Milanović sumnja da je Plenković odao Turudiću sadržaj državne tajne;

Znamo i tko je slatkica s kojom je Josipa Pleslić razmjenjivala nježne poruke, a na koju je ovih dana jako ljuta; Vrh ministarstva poljoprivrede tulumario na tajnom božićnom domjenku tajkuna kojem su dijelili poticaje i lovišta, imamo dakako fotografije; Nacional doznajte što se doista događa u Hrvatskoj”, napisao je Jelinić.