Lana Jurčević u novom videu pokazala kćerkicu i nježne trenutke s njom: ”Prelijepo te vidjeti ovako sretnu!”

Lana Jurčević u novom videu pokazala kćerkicu i nježne trenutke s njom: ”Prelijepo te vidjeti ovako sretnu!”

Lana Jurčević objavila je novu predivnu snimku sa svojom kćeri koju je rodila krajem studenog, evo kako zajedno provode svoje dane.

Pjevačica Lana Jurčević sve češće pokazuje koliko uživa u majčinstvu sa svojom kćerkicom kojoj još nije otkrila točno ime, a novi videozapis raznježio je sve njezine pratitelje.

Lana se snimila s malenom dok je sunce sjalo na njih, beba je ležala u svom jastuku, a Lana ju je ljubila, gledala i mazila. Preko videozapisa je tekao razgovor u kojem dijete pita čovjeka što znači riječ ”srodna duša”.

”Najljepše razgovore možeš voditi i bez da netko izgovori jednu jedinu riječ…”, napisala je Lana u opisu., piše showbuzz.hr

”Predivno, za ovo se živi”, ”Znam taj pogled…”, ”Prelijepo te vidjeti ovako sretnu”, pisali su joj pratitelji.

Prije nekoliko dana, uz niz fotografija cvijeta lopoča Lana je svojim pratiteljima dala naslutiti koje je ime odabrala za kćer.

“Naša curica ima isto ime kao ovaj predivni i čarobni cvijet koji raste iznad vode na jezerima. To smo zapravo saznali tek kasnije, nakon što smo odlučili da će se tako zvati, a toliko sličnosti ima s tim cvijetom i simbolike uz ono što smo prošle nas dvije da je to nevjerojatno…” započela je pa dodala:

“Lota”, “Lopoč”, “Lotus”, “I mi imamo cvijetić”, “Lotus”, “Ma definitivno Lotus”, pogađali su fanovi u komentarima ispod objave.

Podsjetimo, Lana je s partnerom Filipom Kratofilom dobila kćerkicu pred kraj studenog prošle godine.