Kolinda se javila iz Koreje, evo što je na njoj ukralo svu pozornost: ”Moja kraljica bila i ostala!”

Kolinda se javila iz Koreje, evo što je na njoj ukralo svu pozornost: ”Moja kraljica bila i ostala!”

Kolinda Grabar-Kitarović pohvalila se fotografijama iz Koreje, a svu pozornost ukrali su hrvatski navijački simboli koje je nosila.

Naša bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović objavila je nove fotografije na svom Instagramu te otkrila da je u Koreji.

“Veliko hvala Republici Koreji i korejskom narodu na srdačnom dočeku i izuzetnom iskustvu na Zimskim olimpijskim igrama mladih u Gangwonu 2024! Posebno sam ponosna na Team Croatia, hvala vam što ste tako lijepo predstavili Hrvatsku!”, napisala je bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Otkrila je još da je prisustvovala završnoj svečanosti Zimskih olimpijskih igara te da je u dobrom društvu pratila događanje. Također, oduševila ju je korejska kultura, ali je najavila da će o tome više pričati sljedećih dana.

Ipak, na fotografijama zimske idile koju je objavila pozornost su ukrali navijački hrvatski simboli koje je nosila – kapa s crveno-bijelim kockicama.

FOTO: FACEBOOK

“Divna žena, lijepa”, “Ljepota”, ”Moja kraljica bila i ostala”, “Malo je reći dama”, “Moja ljubav”, glasili su samo neki od komentara njezinih pratitelja.

FOTO: FACEBOK