Staricu u Zadru do smrti izgrizao staford. Unuk uhićen

Staricu u Zadru do smrti izgrizao staford. Unuk uhićen

U STANU Zadru na području Bulevara jučer je pronađeno tijelo žene, a policija je danas objavila da ju je usmrtio staford koji pripada članu obitelji.

Zadarska je policija danas, u suradnji s nadležnim županijskim državnim odvjetništvom u Zadru, u službenim prostorijama policije provela kriminalističko istraživanje nad muškarcem kojeg se sumnjiči za kazneno djelo protiv opće sigurnosti.

Uhićen unuk, pas je njegov

Kako neslužbeno doznaje Index, uhićen je unuk preminule žene. Staford je njegov. Također doznajemo da se radi o mladiću. 

Moguće je da su pas i žena bili sami u stanu, no za to zasad nema potvrde. 

Policija je dojavu o pronalasku mrtve 82-godišnjakinje primila jučer u ranojutarnjim satima, a ozljede su upućivale na nasilnu smrt. U stanu je zatečen i pas pasmine američki staford.

Umrla je od posljedica ugriza

Na mjestu događaja policijski službenici proveli su očevid, dok je brigu o psu preuzela nadležna veterinarska služba. Temeljem naloga državnog odvjetništva, na Odjelu patologije provedena je obdukcija nad tijelom ženske osobe, kojom je utvrđeno kako je preminula od posljedica ugriza psa, objavila je policija., doznaje index.hr

Uskoro opširnije….