Gabrijela iz ‘Ljubav je na selu’: Mama me ostavila kad sam bila malena. Bila je tu rupa u srcu…

Gabrijela iz ‘Ljubav je na selu’: Mama me ostavila kad sam bila malena. Bila je tu rupa u srcu…

Gabrijela sada živi s Mislavom i njegovom obitelji nedaleko od Bjelovara. Njegova majka joj kuha posebnu hranu, a Gabi za nju ima samo riječi hvale. Kaže da je poput anđela

Mama me  ostavila kad sam imala dvije godine i nikad nisam imala tu majčinsku ljubav koju ima većina djece. I uvijek je bila ta neka rupa u srcu, to puno ljudi ne može razumjeti. Kroz sve maltretiranje koje sam proživjela u djetinjstvu, nije se baš lako s tim nositi, rekla je Gabrijela Juraja (19) iz ‘Ljubav je na selu‘ koja je sreću pronašla s Mislavom Dekalićem (39).

Za RTL.hr otkrila je da se odlično slaže s Mislavovom majkom.

– Otkad sam došla u Mikijevu obitelj, svi su me predivno prihvatili, pogotovo njegova mama. Od početka me tretira kao kćer i žena je predivna poput nekog anđela. Mogu reći da sam konačno osjetila tu neku majčinsku ljubav i toplinu koju nisam imala cijeli život – ispričala je.

Ranije je otkrila i da Mislavova majka priprema posebnu hranu za nju, a sada je otkrila i zašto.

– Imam jako osjetljiv želudac i velikih problema s gušteračom i gastritisom i zbog toga ne jedem jako puno namirnica, ali njegova mama mi uvijek pripremi nešto posebno, da pojedem bar nešto toplo prije posla – rekla je Gabrijela. 

 Prijestimo se, par od nedavno živi zajedno nedaleko od Bjelovara., prenose 24sata