‘NEPROCJENJIVO’: Ana Uršula Najev pozirala s najtraženijim muškarcem u Hrvatskoj…..

‘NEPROCJENJIVO’: Ana Uršula Najev pozirala s najtraženijim muškarcem u Hrvatskoj…..

Svi su se ovih dana raspisali o pobjedniku The Voicea, Martinu Kosovcu. Za njega je glasalo čak 88 tisuća ljudi od njih 138 tisuća, a ono što su gledatelji već primijetili jest da je Martin veliki obožavatelj glazbe Franka Sinatre, Toma Jonesa i Engelberta Humperdincka, a upravo se po tome želio istaknuti u The Voiceu, u koji se prijavio kako bi počeo glazbenu karijeru na temeljima svoje originalnosti i autentičnosti.

Svoje oduševljenje mladim pjevačem nije krila ni glumica Ana Uršula Najev, koja je s njim objavila fotografiju. ‘Info: dražba se zaustavlja do daljnjeg, neprocjenjvo. Bravo’, napisala je glumica u opisu fotografije.

 ana uršula i martin

IZVOR: INSTAGRAM

Inače, Martin se može se pohvaliti iskustvom nastupanja na brojnim festivalima od kojih se ponajviše izdvaja međunarodni Blues festival u Memphisu. Tada je imao samo 13 godina. Uz glazbu, druga su mu najveća ljubav zrakoplovi i automobili. Učenik je četvrtog razreda Zrakoplovne tehničke škole u Velikoj Gorici.

Martin je natjecanje počeo u timu Dine Jelusića, a potom ga je u svoj tim preuzela Vanna kad mu je zaprijetilo ispadanje iz showa. Martin je ranije za Story rekao da mu nije žao što se sve tako odigralo.

 martin kosovec IZVOR: HRT

‘Bez obzira na to što sam u timu Vanna ja se uz to što se družim s Vanninim timom i dalje se družim s Dinom i njegovim timom i naši odnosi nisu nimalo zahladnjeli, naprotiv, još više smo se zbližili’, rekao nam je., piše story