Nakon USKOK-a, oglasio se i Lovrinčević

Nakon USKOK-a, oglasio se i Lovrinčević

Nakon što je USKOK jučer priopćio da je pokrenuo istragu protiv Jurice Lovrinčevića, bivšeg posebnog savjetnika bivšeg ministra gospodarstva, Lovrinčević se oglasio na Linkedinu., piše HRT

Nakon Uskoka oglasio se i Lovrinčević

“Puno je bilo upita novinara u proteklom razdoblju, a pogotovo jučer kada je objavljena vijest da je USKOK pokrenuo istragu.

Inače sam dostupan medijima, no zbog izvida u tijeku i istrage koja je pokrenuta nisam u mogućnosti dati bilo kakav novi komentar ili informaciju.

Međutim, stojim iza svega što sam rekao i napisao kad je ova priča krenula.

Doći će trenutak kada će izvidi i istrage i završiti. Tada ću opet biti uobičajeno dostupan i moći ćemo sve proći. Do onda – budite dobro, čitajte i slušajte pažljivo, istina je često između redova, a sve što sam tvrdio prije – tvrdim i danas”, napisao je.

Podsjetimo, USKOK je pokrenuo istragu protiv Jurice Lovrinčevića, bivšeg posebnog savjetnika bivšeg ministra gospodarstva Davora Filipovića, zbog sumnje da je trgovao utjecajem i pokušao izvući novac pri dogovaranju zakupa oglasnog prostora na Mreži TV.

Lovrinčević je, tvrde tužitelji, iskorištavao svoju poziciju posebnog savjetnika u kabinetu ministra gospodarstva te člana Upravnog odbora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost kako bi osigurao da se novcem iz državnog proračuna ostvari financijski probitak za osobu od njegova povjerenja.

Sumnjaju da je s tom osobom bio interesno povezan.