Zvijezda ‘Baywatcha’ žali što je povećala grudi: ‘To je bila glupa odluka 18-godišnjakinje…’

Zvijezda ‘Baywatcha’ žali što je povećala grudi: ‘To je bila glupa odluka 18-godišnjakinje…’

Glumica Nicole Eggert (52), poznata po ulozi Summer Quinn u ‘Baywatchu’, nedavno je otkrila da boluje od raka dojke. Sada je za People ispričala da žali što je s 18 godina, dok je još glumila u seriji,

– Gledam sve te mlađe djevojke koje to rade i pomislim: ‘Bože, ostavite svoja tijela na miru.’ Ali kad morate obući taj jednodijelni kupaći kostim i toliko ste ravni, pomislite: ‘Što je ovo?’ Ništa ne možete učiniti. Ne možete ničim popuniti kupaći kostim – rekla je Nicole. Kako kaže, sada je shvatila da joj povećanje grudi nije bilo potrebno. 

– To je bila glupa odluka 18-godišnjakinje – rekla je.

Glumica je ranije ovog mjeseca objavila da boluje od raka. Kako je rekla, saznala je za karcinom kad je napipala kvržicu u lijevoj dojci. Ubrzo je saznala da mora krenuti i na kemoterapije, a najteže joj je pada, kako kaže, to što bi mogla napustiti kćeri Keegan i Dilyn. 

– Dilyn je odrasla osoba, ali kod kuće imam 12-godišnjakinju kojoj sam jedini roditelj. Nemam obitelj. Nemam ništa. Radim sve kako ne bih poludjela – ispričala je Eggert., prenose 24sata

24sata
FOTO: INSTAGRAM

Inače, Mindy je s karijerom započela još u djetinjstvu. S osam godina se pojavila u filmu ‘Rich and Famous’. Od 1985. do 1986. godine je glumila u ‘Who’s the Boss?’, a 1987. godine je dobila ulogu u ‘Charles in Charge’. ‘Baywatchu’ se pridružila u trećoj i četvrtoj sezoni.