Otkriveno tko je u Dalmaciji opljačkao kontroverznu Ukrajinku: Uzeli su joj torbu punu novca, laptop, mobitele…

Otkriveno tko je u Dalmaciji opljačkao kontroverznu Ukrajinku: Uzeli su joj torbu punu novca, laptop, mobitele…

‘Pronađena je odbačena torba, stvari koje su se nalazile u torbi, te veliki dio novca. Stvari i novac bit će vraćene oštećenoj‘

Kontroverzna Ukrajinka Tetjana Glinjana nakon prodaje sva tri hotela u Splitu, odnosno svojih tvrtki koje su upravljale udjelima u hotelu “Mirari”, “Ora” i “Luxe”, prije 15 dana je makarskoj policiji prijavila nestanak torbe, računala i novca, piše Slobodna Dalmacija.

U nestaloj torbi koju je bila odložila ispred svoje kuće u Brelima, nalazili su se laptop, USB, pet mobitela, osobni dokumenti, bankovne kartice i oko 16 tisuća eura, a ukupna vrijednost otuđene imovine iznosila je 27 tisuća eura. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, osnovana sumnja za nedjelo “pala” je na – trojicu djelatnika komunalne tvrtke “Greben” iz Brela.

Naime, kako su za našu medijsku kuću potvrdili iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske, provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su trojica muškaraca, 48-godišnjak, 38-godišnjak i 25-godišnjak, svi hrvatski državljani, protupravno prisvojili tuđu pokretnu stvar i ostvarili obilježja kaznenog djela utaja radi čega će protiv njih Općinskom državnom odvjetništvu biti podneseno posebno izvješće kao dopuna kaznene prijave.

– Pronađena je odbačena torba, stvari koje su se nalazile u torbi, te veliki dio novca. Pronađene stvari i novac bit će vraćene oštećenoj – kazali su iz policije.

Kako doznajemo, riječ je o dvojici Breljana i radniku iz Zagvozda. Kako doznajemo iz tvrtke “Greben”, sva trojica djelatnika su odmah nakon neslužbene vijesti o utaji, udaljena s posla. Evo što kažu u tvrtki:

– Razočarani smo i šokirani nakon saznanja da su naša trojica djelatnika utajili torbu Ukrajinki, jer je tim djelom tvrtki nanesena velika šteta i sramota. Sva trojica djelatnika odmah su sankcionirana i udaljena s posla – kazali su nam iz općinske tvrtke.